İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 06.08.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Everton – Chelsea: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Everton, takımının en önemli oyuncularından biri olan Richarlison, Tottenham’a transfer oldu. Everton’ın hücumda güç kaybettiği aşikar bir durum. Richarlison’un yerine ise şimdilik herhangi bir aksiyon almadılar. Premier Lig’de geçen sezonkümede kalma savaşı veren ve ligde kalan Everton, Premier Lig’in ilk haftasında Goodison Park’ta Chelsea ile karşılaşacak. Geçen sezon Stamford Bridge’de oynadıkları maçta Everton ile 1-1 berabere kalmışlardı. Yeni sezonun ilk haftasında Chelsea maçı öncesinde Everton’da Andre Gomes’in sakatlığı devam ediyor. Chelsea, geçtiğimiz sezon Premier Lig’i 3. sırada tamamlamıştı. Şampiyonluk yarışında Manchester City ve Liverpool’un gerisinde kaldılar. Thomas Tuchel yönetiminde yoluna devam eden Maviler, Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Everton’ın konuğu olacak. Manchester City’den Raheem Sterling, Napoli’den Koulibaly, Aston Villa’dan Carney Chukwuemeka ve Chicago’dan ise Gabriel Slonina ile kadrosunu güçlendiren Chelsea’de Antonio Rüdiger ve Andreas Christensen ile de yollar ayrıldı. Chelsea, maçın net favorisi. Goodison Park’ta zorlanmadan kazanacaklarını düşünüyorum. Chelsea, maçın net favorisi. Hücum hattına Manchester City’den Raheem Sterling’i de kattılar. Zaten güçlü bir kadroları vardı. Everton’ı deplasmanda mağlup etmelerini bekliyorum. Maviler kazanır ve sezona 3 puan ile başlar.

Fulham – Liverpool: MS 2 ve 2.5 ÜST, 1.40 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Fulham, 1 senelik aranın ardından tekrardan Premier Lig’e çıkmayı başardı. Geçen sezon İngiltere Championship’de başarılı bir sezonu geride bırakan Marco Silva’nın ekibi, sezonu şampiyon olarak tamamladı ve doğrudan Premier Lig bileti aldı. Kevin Mbabu, Joao Palhinha, Andreas Pereira ve Monor Solomon gibi kaliteli isimleri de kadrosuna katmayı başardılar. Premier Lig’in ilk haftasında Craven Cottage’de Liverpool’u konuk edecek Fulham’ı zor bir maç bekliyor. Maç öncesinde Fulham’da eksik bulunmadığını belirtelim. Liverpool’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Manchester City ile Community Shield finalinde karşılaşan Liverpool, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Son dönemde Manchester City’e karşı oldukça iyi sonuçlar alıyorlar. Sezona kupa ile başlayan Liverpool’da moraller yerinde. Yeni transfer Darwin Nunez, Manchester City karşısında takımının 3. Golünü attı ve Liverpool kariyerinde çıktığı ilk maçta golle tanıştı. Premier Lig’de yeni sezon bu hafta start alıyor ve Liverpool, Fulham’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Liverpool’da Naby Keita ve Diogo Jota sakat olan isimler. Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Luis Diaz, Darwin Nunez, Mohamed Salah,

Tottenham – Southampton: MS 1, 1.20 (iddaa) – 1.37 (Bets10) ; Tottenham, Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Southampton’ı konuk edecek. Geçen sezon Premier Lig’i 4. Sırada tamamlan Londra ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde etmişti. Bu sezon da Antonio Conte yönetiminde ilk 4 içinde yer almak istiyorlar. Transfer döneminde Ivan Perisic, Clement Lenglet, Yves Bissouma, Richarlison Dejed Spence gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Tottenham, kadrosuna güç kattı. İlk hafta Southampton’ı konuk edecek Tottenham’da Richarlison kart cezalısı. Oliver Skipp’in ise sakatlığı bulunuyor. Southampton, geçtiğimiz sezon Premier Lig’de kümede kalma savaşı vermişti ve ligde kalmayı da başardılar. Ralp Hasenhüttl yönetiminde düşme hattının 5 puan üzerinde sezonu tamamlayan Southampton, yeni sezona ise Tottenham maçı ile merhaba diyecek. Gavin Bazumu, Romeo Lavia, Sekou Mara, Armel Bella Kotchap ve Joe Aribo ile kadrosunu güçlendiren Southampton, Fraser Forster ve Shane Long ile de yollarını ayırdı. Tottenham maçı öncesinde Southampton’da eksik bulunmuyor. Tottenham, geçen sezonu 4. Sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi biletini kaptı. Bu sezon da ilk 4 yarışında olmaları bekleniyor. Hücum hattına yaptıkları Richarlison takviyesi ile daha da güçlendiler. İlk hafta Southampton karşısında kazanarak 3 puan ile başlarlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.52

Bets10 Bahis Oranı: 47.12