Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Monaco İddaa Tahmini 06.08.2022

6 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1‘in ilk hafta mücadelesinde, Strasbourg sahasında Monaco‘yu konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

intobet, Strasbourg galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.50, Monaco galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.91, 2.5 Alt 1.89 oran kazandırıyor.

Strasbourg Galibiyet Peşinde

Strasbourg cephesinde Julien Stephane dönemi devam ediyor. Ev sahibi geçen sezon Fransa Ligue 1 sahnesinde sürpriz bir performans ortaya koymuş ve kümede kalma mücadelesi vermesi beklenen Strasbourg, Avrupa şansını son maçta kaçırmıştı. Fransa Ligue 1’de sezonu 6. olarak tamamlayan ev sahibi, yeni sezon öncesi kadro kalitesini büyük ölçüde korurken, önemli takviyelere imza attı. Jean-Eudes Aholou, Lucas Perrin, Thomas Delaine ve Colin Dagba’yı renklerine bağlayan Strasbourg, hazırlık maçlarında da iyi bir görüntü sergiledi. Liverpool gibi güçlü bir rakip karşısında son maçını 3-0’lık skorla kazanan Stephane’nin öğrencileri, lige hazır. Monaco karşısında sezonu açacak olan Strasbourg, iç sahada galibiyeti hedefliyor.

Monaco Beraberlikle Yetindi

Monaco yeni sezon öncesi  Takumi Minamino, Breel Embolo ve Thomas Didillon takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Konuk ekipte geçen sezon Fransa Ligue 1’de son 10 haftaya damga vururken, göreve sezon ortasında gelen ve takımını Şampiyonlar Ligi potasına taşımayı başaran Philippe Clement takdir topladı. 10 maçtan 9 galibiyet, 1 beraberlik alan Monaco, doğru bir oyun kurgusuyla neler yapabileceğini ispatladı. Yeni sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda açan konuk ekip, geçtiğimiz hafta sahasında PSV’yi konuk ederken, ilk maç 1-1’lik beraberlikle sona erdi. İç sahada rakibinden daha üstün bir oyun sergilese de, galibiyet hedefine ulaşmayı başaramayan Monaco’da, yeni transferler Minamino ve Embolo karşılaşmada forma şansı buldu. Devler sahnesinden istediği galibiyeti alamayan konuk ekip, Fransa Ligue 1’de sezonu galibiyetle açmak istiyor.

Strasbourg – Monaco Maç Bilgileri

Strasbourg – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi François Letexier. Mücadele De La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Monaco cephesinde ise Aleksandr Golovin ve Kevin Volland’ın kart cezası bulunuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Guilbert, Alexander Djiku, Jean-Eudes Aholou, Nyamsi, Ismaël, Ibrahima Sissoko, Fila, Aholou, Thomasson, Prcic, Bellegrade.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Aguliar, Maripan, Disasi, Jakobs, Vanderson, Ben Yedder, Jean Lucas, Youssouf Fofana, Gelson Martins, Kevin Volland.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezon başlarken, geçen sezondaki etkisiyle dikkat çeken Strasbourg ile Moanco karşı karşıya gelecek. Etkisine devam etmek isteyen taraflar, ilk hafta galibiyet hedefiyle çıkacağı mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco galibiyetiyle sona eren mücadelede, iki takımda karşılıklı goller buldu. Monaco 2-1’lik galibiyetle sezonu açarken, Strasbourg aldığı mağlubiyete rağmen gol katkısıyla bizleri yanıltmadı.