Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Werder Bremen İddaa Tahmini 06.08.2022

Almanya Bundesliga‘nın ilk haftasında, Wolfsburg sahasında ligin yeni temsilcisi Werder Bremen‘i konuk edecek. 6 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Wolfsburg Göreve Kovac’ı Getirdi

Kabus gibi bir sezonu geride bırakan Wolfsburg, Avrupa hayallerinden uzak kalırken, rotasını tamamen Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Geçen sezon 2 teknik adam değişikliğine rağmen aradığı başarıyı bulamayan ev sahibinde, yeni teknik adam Niko Kovac oldu. Transfer döneminde Jakub Kaminski, Mattias Svanberg, Bartol Frenjic, Patrick Wimmer, Kilian Fischer ve Dzenan Pejcinovic’i kadrosuna katan Wolfsburg, Xaver Schlager ve Kevin Mbabu gibi iki önemli isimle yollarını ayırdı. Hem kadrosunda hem de teknik adam koltuğunda yeni sezon öncesi değişikliğe giden ev sahibi, ilk resmi maçına Almanya DFB Kupası 1. Tur’da çıkarken, Carl Zeiss Jena’yı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Wolfsburg yeni hocasıyla lige de galibiyetle başlamak istiyor.

Werder Bremen Yeniden Bundesliga’da

Almanya Bundesliga’da bu sezon Schalke 04 ile birlikte ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Werder Bremen, küme düştükten 1 sezon sonra lige geri dönmeyi başardı. Konuk ekipte Ole Werner dönemi devam ederken, sezon Almanya DFB Kupası’nda galibiyetle başladı. Cottbus deplasmanına konuk olan Werder Bremen, Schmid ve Weiser’in golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. Transfer döneminde Jens Stage, Niklas Stark, Amos Pieper, Oliver Burke, Lee Buchanan, Weiser ve Salifou’yu renklerine bağlayan Werder Bremen, önemli takviyelerle kadrosunu Bundesliga seviyesi için yeterli bir hala getirmeye çalışıyor.

Wolfsburg – Werder Bremen Maç Bilgileri

Wolfsburg – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Kilian Fischer sakat. Werder Bremen cephesinde ise Jean-Manuel Mbom’un sakatlığı bulunuyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Marin Pongracic, Roussillon, Bornauw, Baku, Lacroix, Gerhardt, Max Kruse, Steffen, Mattias Svanberg, Lukas Nmecha.

Werder Bremen’in ilk 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Milos Veljkovic, Gebre Selassie, Niklas Stark, Marco Friedl, Romano Schmid, Füllkrug, Jens Stage, Mitchell Weiser, Bittencourt, Oliver Burke.

İddaa Tahmini

Niko Kovac ve öğrencileri yeni sezonda üst sıraları hedefliyor. Kadrosunu güçlendiren Wolfsburg, taraftarı önünde sezonu galibiyetle açacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadelede, iki takımda birbirlerine diş geçiremedi. Wolfsburg 1-0 öne geçmeyi başarırken, Werder Bremen skoru 2-1’e getirmeyi başardı ancak ev sahibi bir kez daha rakip fileleri havalandırdı ve beraberliği yakaladı.