TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Kasımpaşa İddaa Tahmini 08.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta maçında Kasımpaşa deplasmanda, Başakşehir’in konuğu olacak. Mücadele saat 19.15’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Başakşehir ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 1.88, beraberlik tercihinin 3.75, Kasımpaşa galibiyetinin ise 4.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Başakşehir’de Hedef 3 Puan 

Başakşehir, geçtiğimiz hafta içi Konferans Ligi mesaisindeydi. 3. eleme turunda karşılaştıkları Breidablik deplasmanında 3-1 kazandılar ve avantajı eline geçirdiler. Bir önceki turda ise İsrail’in Maccabi Netanya takımını elemeyi başarmışlardı. Süper Lig’de bu hafta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Başakşehir, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Geçen sezon Süper Lig’de oynanan 2 maçı da Başakşehir kazanmıştı. Bugün de Kasımpaşa karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Nacer Chadli ve Mesut Özil’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. 

Kasımpaşa Dikkat Çekti 

Kasımpaşa, geçen sezonu Süper Lig’de 11. sırada tamamlamıştı. Sami Uğurlu’nun göreve gelmesiyle birlikte iyi bir çıkış yakalayarak kümede kalmayı başardılar. Jackson Muleka ve Umut Bozok, gösterdikleri performans ve attıkları gollerle dikkat çekmişti ama bu 2 oyuncu, bu sezon Kasımpaşa kadrosunda yer almıyor. Stephane Bahoken ve Bersant Celina ile kadrosunu güçlendiren Kasımpaşa, bu sezon bu 2 golcü ile yoluna devam edecek. Ligin ilk haftasında Başakşehir’e konuk olacak Kasımpaşa’da Sadık Çiftpınar kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Başakşehir – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Başakşehir – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15 Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Nacer Chadli ve Mesut Özil’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Kasımpaşa’da Sadık Çiftpınar kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Tomas Brecka, Ryan Donk, Sakıb Aytaç, Aytaç Kara, Awer Mabil, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

İddaa Tahmini

Başakşehir, maçın favorisi. Ligin ilk haftasında Kasımpaşa karşısında kazanırlar ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…