İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.08.2022

7 Ağustos Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

Fatih Karagümrük – Alanyaspor: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Fatih Karagümrük’de bildiğimi gibi Volkan Demirel ile yollar ayrıldı. Göreve ise İtalyan teknik adam Andrea Pirlo getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk Süper Lig maçına Alanyaspor karşısında çıkacak olan Fatih Karagümrük, sezona 3 puan ile başlamak istiyor. Transfer döneminde Galatasaray’dan Mbaye Diagne, Derby County’den Colin Kazım Richards, Heerenveen’den Ibrahim Dresevic, Zenit’den Magomed Ozdoev ve Frosinone’den Matteo Ricci gibi isimleri kadrosuna katan Fatih Karagümrük’de Emre Mor, Aleksandar Pesic, Jure Balkovec, Lucas Biglia, Yannis Salibur ve Ervic Zukanovic ile yolların da ayrıldığını belirtelim. Sezonun ilk haftasında Alanyaspor’u konuk edecek Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor. Alanyaspor, geçen sezon Süper Lig’de iyi bir performans göstermişti. İlk 4 yarışında uzun süre mücadele ettiler ama Avrupa bileti alamadılar. 4. sıradaki Başakşehir’in sadece 1 puan gerisinde sezonu tamamlayınca, Konferans Ligi umutları da sona ermiş oldu. Yeni sezona da Francisco Farioli yönetiminde hazırlanan Alanyaspor, sezonun ilk maçında Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak. Transfer döneminde Nimes’den Zinadine Ferhat, Amiens’den Arnaud Lusamba, Sporting CP’den Idrissa Doumbia, Marsilya’dan Oussama Targhalline ve Fatih Karagümrük’den Jure Balkovec ile kadrosunu güçlendirdiler. Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Alanyaspor, geçen sezon skor anlamında üretken bir takımda. Büyük ölçüde kadroyu da korudular. Fatih Karagümrük, Pirlo yönetiminde bu sezon hücum anlayışını benimseyecek gibi duruyor. Karşılıklı gollerin atıldığı zevkli bir karşılaşma izleriz.

West Ham – Manchester City: MS 2 ve 2.5 ÜST, 1.40 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; West Ham, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de 7. sırada tamamladı. Avrupa bileti alamadılar ama gösterdikleri performans ile tüm dikkatleri üzerine çektiler. Özellikle Jareed Bowen’ın gösterdiği performans ile büyük takımların radarına girdi ama henüz transfer olmadı. Transfer döneminde Sassuolo’dan Gianluca Scamacca, Rennes’den Nayef Aguerd, Burnley’den Maxwel Cornet, PSG’den kaleci Alphonse Areola ve Swansea City’den Flynn Downes’ı kadrosuna katan West Ham’da Andriy Yarmolenko, Ryan Frederiks, Arthur Masuaku ve David Martin ise takımdan ayrılan isimler oldu. Maç öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna’nın sakatlığı var. Manchester City, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de şampiyon olarak tamamlamıştı. Son haftaya kadar sürdürdükleri yarışta ipi göğüslediler. Son hafta Etihad’da konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etmişlerdi. Yeni sezona ise 2 önemli transfer ile başlayan Pep Guardiola’nın ekibi, Borussia Dortmund’dan Erling Haaland, Leeds United’dan ise Kalvin Phillips ile kadrosunu güçlendirdi. 2 oyuncuya yaklaşık 110 Milyon Euro bonservis ödediler. Geçen hafta ise Community Shield’da Liverpool ile karşılaşan Manchester City, rakibine 3-1 kaybetmişti. Premier Lig’de ilk hafta West Ham’a konuk olacak Manchester City’de eksil yok. Manchester City, sezona Community Shield finalinde mağlubiyet ile başlamıştı. Liverpool’a 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de ise ilk hafta West Ham’ın konuğu olacaklar. Guardiola’nın ekibi, farklı bir galibiyet alarak sezona 3 puan işe başlangıç yapar.

Leicester City – Brentford: MS 1, 1.78 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Leicester City, geçtiğimiz sezon Premier Lig’de inişli çıkışı bir performans göstermişti. Bir haftaları bir haftalarını tutmadı. Yeni sezona da Brendan Rodgers yönetiminde devam ediyorlar. Transfer döneminde şimdiye kadar herhangi bir oyuncu ile anlaşmayan Leicester City’de Kasper Schmeichel ile yollar ayrıldı. En azından Leicester City’nin James Maddison ve Jamie Vardy’i takımda tutmaları, transfer yapmalarından daha önemliydi. Premier Lig’in ilk haftasında Brentford’u konuk edecek olan Leicester City’de eksik bulunmuyor. Brentford, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de 13. sırada tamamladı. Thomas Frank yönetiminde başarılı bir sezonu geride bıraktılar bana göre. Ligin yeni takımı olmalarına rağmen 46 puan toplamaları, azımsanacak bir durum değil. Transfer döneminde Hull City’den Keane Lewis Potter, Bologna’dan Aaron Hickey, Lazio’dan Thomas Strakosha ve Burnley’den ise Ben Mee’i ile kadrosunu güçlendirdiler. Premier Lig’in ilk haftasında King Power’da Leicester City’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Brentford’da Ethan Pinnock’un sakatlığı bulunuyor. Leicester City, maçın favorisi. Brentford karşısında King Power’da kazanacaklarını düşünüyorum. Vardy ve Maddison önderliğinde haftayı 3 puan ile kapatırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.71

Bets10 Bahis Oranı: 65.20