Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Schalke 04 İddaa Tahmini 07.08.2022

İddaa fikstüründe 7 Ağustos Pazar günü yer alan Almanya Bundesliga‘nın ilk hafta mücadelesinde, Köln ile Schalke 04 kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 18:30.

intobet, Köln galibiyetine 1.72, beraberliğe 4.20, Schalke 04 galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Köln Mağlubiyetle Başladı

Geride bıraktığımız sezon Almanya Bundesliga’da sürpriz performanslardan birini sergileyen Köln, Steffen Baumgart yönetiminde 6. olmayı başarırken, yeni sezonda daha fazlasını isteyen ev sahibi, Luca Kilian, Sargis Adamyan, Steffen Tigges, Eric Martel, Huseinbasic ve Kristian Pedersen’i renklerine bağladı. Takımda yaşanan en kritik ayrılık ise Salih Özcan’ın Dortmund’a transferinde yaşandı. Yeni sezon öncesi gücüne güç katan Köln, beklenmedik bir mağlubiyetle başladı. Regensburg deplasmanında normal süreyi 2-2’lik beraberlikle tamamlayan ev sahibi, penaltılara kadar devam eden mücadelede, DFB Kupası’na veda etti. Sezona yaptığı kötü başlangıcı Bundesliga’nın ilk haftasında telafi etmek isteyen Köln’ün bu hafta rakibi Schalke 04 olacak.

Schalke 04 Kadrosunu Güçlendirdi

Schalke 04 cephesinde yeni sezon öncesi moraller yüksek. Almanya Bundesliga’da küme düştükten sonra geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga’da mücadele veren konu ekip, 3 hoca değişikliğiyle sezonu şampiyon tamamlarken, lige geri dönmeyi başardı. Yeni sezon öncesi göreve Frank Kramer’i getiren Schalke 04, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bremer SV deplasmanından 5-0’lık galibiyetle döndü ve adını Almanya DFB Kupası’nda 2. Tura yazdırdı. Sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, Kramer önderliğinde çıktığı ilk maçtan hem savunması hem de hücum hattıyla geçer not aldı. 14 yeni ismi kadrosuna kazandıran Schalke 04, Thomas Ouwejan, Rodrigo Zalazar, Sebastian Polter, Tobias Mohr, Florent Mollet ve Alex Kral gibi önemli transferlere imza attı. Konuk ekip yeni hocası ve yeni kadrosuyla lige galibiyetle başlamak istiyor.

Köln – Schalke 04 Maç Bilgileri

Köln – Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Mark Uth, Timo Hübers ve Steffen Tigges sakat. Schalke 04 cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Köln’nün 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Timo Horn, Schmitz, Jannis Kilian, Julian Chabot, Hector, Duda, Sargis Adamyan, Ellyes Skhiri, Kainz, Modeste, Anthony Modeste.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Thomas Ouwejan, Yoshida, Brunner, Alex Kral, Kaminski, Krauss, Zalazar Martinez, Drexler, Mohr, Sebastian Polter.

İddaa Tahmini

Yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen Köln ve Schalke 04, bu hafta savunma hattında etkisiz kalsa da, hücum hattında aradığı başarıyı bulacak ve mücadelede skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadelede, Köln rakibini 3 golle mağlup etti. Schalke 04 ise Almanya Bundesliga serüvenine kötü bir başlangıç yaptı. Kazananları tebrik ederiz.