Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Brentford Bahis Tahmini 07.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Ligin ilk haftasında Leicester City evinde, Brentford ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Leicester City ile Brentford takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Leicester City galibiyetine 2.00, beraberlik tercihine 3.70, Brentford galibiyetine ise 3.80 verildiğini görüyoruz. 

Leicester City Transfer Yapmadı

Leicester City, geçtiğimiz sezon Premier Lig’de inişli çıkışı bir performans göstermişti. Bir haftaları bir haftalarını tutmadı. Yeni sezona da Brendan Rodgers yönetiminde devam ediyorlar. Transfer döneminde şimdiye kadar herhangi bir oyuncu ile anlaşmayan Leicester City’de Kasper Schmeichel ile yollar ayrıldı. En azından Leicester City’nin James Maddison ve Jamie Vardy’i takımda tutmaları, transfer yapmalarından daha önemliydi. Premier Lig’in ilk haftasında Brentford’u konuk edecek olan Leicester City’de eksik bulunmuyor.

Brentford Sürpriz Peşinde

Brentford, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de 13. sırada tamamladı. Thomas Frank yönetiminde başarılı bir sezonu geride bıraktılar bana göre. Ligin yeni takımı olmalarına rağmen 46 puan toplamaları, azımsanacak bir durum değil. Transfer döneminde Hull City’den Keane Lewis Potter, Bologna’dan Aaron Hickey, Lazio’dan Thomas Strakosha ve Burnley’den ise Ben Mee’i ile kadrosunu güçlendirdiler. Premier Lig’in ilk haftasında King Power’da Leicester City’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Brentford’da Ethan Pinnock’un sakatlığı bulunuyor.

Leicester City – Brentford Maç Bilgileri

Leicester City – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Ethan Pinnock’un sakatlığı bulunuyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Harvey Barnes, Jamie Vardy

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Leicester City, maçın favorisi. Brentford karşısında King Power’da kazanacaklarını düşünüyorum. Vardy ve Maddison önderliğinde haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, 2-0 öne geçti ama yine de galibiyet alamadı. Brentford ile King Power’da 2-2 berabere kaldılar.