Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Brest Bahis Tahmini 07.08.2022

Lens ile Brest, 7 Ağustos Pazar akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT.

Best10, Lens galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.50, Brest galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.39, beraberliğe 3.84, konuk ekibe ise 4.79 oran veriyor.

Lens Seviye Atlamak İstiyor

Fransa Ligue 1’e 2 sezon önce geri dönmeyi başaran Lens, 2 sezondur Franck Haise önderliğinde mücadele verirken, üst sıraları zorlamaya devam etse de, bir türlü ilk 5 hedefine ulaşamadı. 7. sırada yer almaya devam eden ev sahibi, geçen sezon 38 maçtan 62 puan topladı. Yeni sezonda çok daha fazlasını isteyen Lens, Cheick Doucouré, Jonathan Clauss, Simon Banza ve Jean gibi 4 önemli ismi yüksek bonservis bedelleriyle takımdan gönderirken, Loïs Openda, Adam Buksa, Abdul Samed, Brice Samba, Jimmy Cabot ve Poreba’yı transfer etti. Hazırlık maçlarında namağlup bir görüntü sergileyen ev sahibi, 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. İyi bir hazırlık süreci geçiren ev sahibi, Fransa Ligue 1’in ilk haftasında galibiyeti hedefliyor.

Brest Sezona İyi Hazırlandı

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezonu 10. olarak tamamlayan Brest, yeni sezonda da yoluna Michel Der Zakarian önderliğinde devam ediyor. Tecrübeli teknik adam göreve geçen sezonun ortasında gelirken, Brest’i alt sıralardan kurtaran isim oldu. Yeni sezon öncesi forma şansı bulmakta zorlanan 6 isimle yollarını ayıran konuk ekip, Pereira Lage, Achraf Dari, Lees Melou, Noah Fadiga, Perreira Lage, Karamoko Dembele ve Blazquez’i k renklerine bağladı. Hazırlık maçlarında sadece Guingamp’a deplasmanda mağlup olan Brest, Angers, Lorient ve Avranches karşısında ise kalesini gole kapatarak galibiyete uzandı. Konuk ekip Zakarian yönetiminde sezona iyi hazırlandı.

Lens – Brest Maç Bilgileri

Lens – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Thomas Leonard. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lens‘in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Wuilker Farinez, Jimmy Cabot, Frankowski, Wooh, Massadio Haidara, Gael Kakuta, Deiver Machado, Fofana, Salis Abdul Samed, Ignatius Ganago, Sotoca.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brassier, Mananga Mbock, Herelle, Hugo Magnetti, Steve Mounie, Youcef Belaïli, Haris Belkebla, Cardona, Romain Faivre.

İddaa Tahmini

Rakibinden çok daha etkili bir sezonu geride bırakan Lens, sezonu taraftarı önünde açarken, ilk maçını kazanacak ve sezona iyi bir başlangıç yapacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Lens oldu. Ev sahibi 3 golle 3 puana uzanırken, Brest ise deplasmanda bulduğu 2 gole rağmen karşılaşmadan puan çıkaramadı. Kazananları tebrik ederiz.