Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Auxerre İddaa Tahmini 07.08.2022

Lille, 7 Ağustos Pazar akşamı sahasında Auxerre‘yi konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in ilk hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Lille galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.50, Auxerre galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Lille Görve Fonseca’yı Getirdi

Lille yeni sezon öncesi en büyük hamlesini teknik adam koltuğunda yaptı ve göreve Portekizli teknik adam Paulo Fonseca’yı getirdi. Galtier ile PSG’nin ellerinden şampiyonluk serisini almayı başaran ve 10 yıl sonra Fransa Ligue 1’de şampiyonluk kupasını kaldıran ev sahibi, geçen sezona Jocelyn Gourvennec önderliğinde başlarken, ligi 10., UEFA Şampiyonlar Ligi’ni ise Son 16 Turu’nda yer alarak bitirdi. Yeni sezonda sadece Ligue 1’de mücadele edecek olan Lille, önemli bir teknik adam hamlesi yapsa da, transfer döneminde şu ana kadar yetersiz kaldı diyebiliriz. Sven Botman, Renato Sanches, Zeki Çelik, Domagoj Bradaric gibi önemli yıldızlar takımdan ayrılırken, takıma yeni katılan isimler Mohamed Bayo, Alexsandro, Rémy Cabella, Akim Zedadka, Ismaily ve Jonas Martin oldu. Yüksek bonservis bedelleri elde etse de, ev sahibi transfer döneminde para harcamaktan kaçındı. Lille yeni sezonda teknik adamına güveniyor.

Auxerre Ligue 1’e Yükseldi

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Auxerre, ilk haftada Lille deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip geçen sezon Fransa Ligue 2’de sezonu Play Off biletiyle kapatırken, Saint Etienne’yi saf dışına iterek, Ligue 1 macerasına dahil oldu. Jean-Marc Furlan ile yola devam kararı alan konuk ekip, transfer döneminde Rayan Raveloson, Benoît Costil, Youssouf M’Changama, Denys Bain, Julian Jeanvier, Brayann Pereira ve Kays Ruiz-Atil’i kadrosuna kattı. Tecrübeli bir kadro kurmaya çalışan Auxerre, önemli takviyelerle kadrosunu güçlendirse de,  henüz Ligue 1 seviyesinde güven verebilecek bir kadroya sahip değil. Furlan ve öğrencilerinin Lille deplasmanında işinin zor olduğunu düşünüyorum.

Lille – Auxerre Maç Bilgileri

Lille – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Eric Wattellier. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Timothy Weah ve Gabriel Gudmundsson kart cezalısı. Auxerre cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Lille‘nin 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leanardo Jardim Tiago Djalo, Bafodé Diakité, Jose Fonte, Ismaily, Jonathan Bama, Edon Zhegrova, Angel Gomes, Benjamin Andre, Jonathan David, Isaac Lihadji.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Jubal, Pellenard, Van Boto, Alec Georgen, Birma Toure, Hamza Sakhi, Autret, Dugimont Da Costa, Sinayoko.

İddaa Tahmini

Fosenca yönetiminde sezona başlayacak olan Lille, iç saha avantajını ilk haftada iyi değerlendirecek ve Auxerre engelini galibiyetle geçecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille yeni hocası ve yenilenen kadrosuyla sezona harika başladı. Ev sahibi 4 golle galip gelmeyi başarırken, ligin yeni temsilcisi Auxerre’ye sadece 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.