Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Brighton İddaa Tahmini 07.08.2022

İngiltere Premier Lig’de yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Manchester United evinde, Brighton’ı ağırlayacak. Mücadele saat 19.15’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Manchester United ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.65, beraberlik 4.05, Brighton kazanır ise 5.75 olarak açıklanmış.

Manchester United Yeni Hocasıyla

Manchester United’da bildiğimiz gibi göreve Erik ten Hag getirildi. Yeni hocası ile ilk resmi maçına Premier Lig’de Brighton karşısında çıkacak olan Manchester United’da hedef galibiyet. Transfer döneminde Ajax’dan Lisandro Martinez, Brentford’dan Christian Eriksen ve Feyenoord’dan Tyrell Malacia ile kadrosunu güçlendirdiler. Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de sezonu 6. sırada tamamlamıştı. Ligin ilk haftasında Brighton’ı konuk edecek Manchester United’da Anthony Martial’ın sakatlığı bulunuyor.

Brigton’da Yaprak Dökümü

Brighton, yeni sezonda da yoluna Graham Potter ile devam kararı aldı. Geçen sezon taraftarların protestolarına maruz kalmasına rağmen Graham Potter takımın başında kaldı. Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Manchester United’a konuk olacak Brighton’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Takımın en önemli 2 oyuncusu Marc Cucurella ve Yves Bissouma takımdan ayrıldı. Bu 2 oyuncudan yaklaşık 95 Milyon Euro gelir elde ettiler. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Brighton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester United – Brighton Maç Bilgileri

Manchester United – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Anthony Martial’ın sakatlığı bulunuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Hary Maguire, Alex Telles, Scott McTominay, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Brighton’ın işi zor. Manchester United, Old Trafford’da taraftarının önüne çıkıyor. Manchester United’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Brighton’ı mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, sezonu mağlubiyet ile açtı. Old Trafford’da Brighton’a 2-1 kaybettiler.