Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Reims İddaa Tahmini 07.08.2022

İddaa fikstüründe 7 Ağustos Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in ilk hafta mücadelesinde, Marsilya ile Reims kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:45.

intobet, Marsilya galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.20, Reims galibiyetine ise 5.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.91, 2.5 Alt 1.89 oran kazandırıyor.

Marsilya Galibiyet Peşinde

Marsilya yeni sezon öncesi yaptığı transfer hamleleriyle dikkat çekiyor. Jorge Sampaoli yönetiminde geçen sezonu Fransa Ligue 1’de şampiyonluk mücadelesiyle geçiren Marsilya, yeni sezonda teknik adam görevine Igor Tudor’u getirdi. Teknik adam hamlesinin ardından, Pau Lopez, Mattéo Guendouzi, Jordan Veretout, Luis Suárez, Cengiz Ünder, Arkadiusz Milik ve Jonathan Clauss’u renklerine bağlayan ev sahibi, yeni bir kadro kurmanın sıkıntılarını hazırlık maçlarında yaşadı. Marsilya Son 4 hazırlık maçını kaybederken, teknik adamın oyuncu tercihleri büyük eleştiri topladı. Hazırlık maçlarından istenilen sonuçlar alamasa da, kadrosunu fazlasıyla güçlendiren Marsilya, yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Reims Sürpriz Peşinde

Reims yeni sezon öncesi 5 transfere imza attı. Junya Ito, Gravillon, Emmanuel Agbadou, Patrick Pentz, Folarin Balogun kadrosuna katan konuk ekip, forma şansı bulmakta zorlanan 5 oyuncu ile yollarını ayırdı. Geçen sezona göre daha güçlü bir kadro kuran Reims, geçen sezonu ligin orta sıralarında tamamlamış ve Oscar Garcia yönetiminde küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başarmıştı. Yeni sezonda ise üst sıraları hedefleyen konuk ekip, çıktığı 6 hazırlık maçından 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Hazırlık maçlarında kolay mağlup olmadığını bizlere gösteren konuk ekip, geçen sezon ligin en etkili takımlarından olan Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak. Konuk ekip sezona sürpriz bir galibiyetle başlamak istiyor.

Marsilya – Reims Maç Bilgileri

Marsilya – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jerome Brisard. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Duje Caleta-Car ve Pape Gueye kart cezalısı. Reims cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Paul Lopez, Jordan Amavi, Duje Caleta Car, Isaak Touré, Sead Kolosinac, Matteo Guendouzi, Jordan Veretout, Cengiz Ünder, Bakambu, Bamba Dieng, Arkadiusz Milik.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Jens Cajuste, Andreaw Gravillon, Bradley Locko, Faes, Alexis Flips, Matusiwa, Chavalerin, Ilan Kebbal, van Bergen, Mbuku.

İddaa Tahmini

Transfer dönemine damga vuran Marsilya, Tudor önderliğinde çıkacağı ilk maçta galibiyet hedefine ulaşacak ve Fransa Ligue 1’de sezona iyi bir başlangıç yapacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya, Igor Tudor yönetiminde Fransa Ligue 1’in en iyi sezon başlangıçlarından birine imz atarken, kalesinde gördüğü 1 gole karşılık, 4 golle 3 puana ulaştı. Kazananları tebrik ederiz.