Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Troyes Bahis Tahmini 07.08.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezon başladı. İlk hafta heyecanı 7 Ağustos Pazar günü devam ederken, Montpellier evinde Troyes‘i konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:00.

Mosson Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Montpellier kazanır seçeneğine 2.18, beraberliğe 3.60, Troyes kazanır seçeneğine ise 3.30 oran belirlemiş durumda.

Montpellier Hazırlık Maçlarında Etkisizdi

Montpellier cephesinde takıma yeni katılan isimler Falaye Scko, Wahbi Khazri, Arnaud Nordin, Sainte Luce ve Faitout Maouassa oldu. Ev sahibi bütçe zorluğuyla karşı karşıya kalırken, bonservisi elinde olan veya kiralık olan oyunculara yöneldi. Kadrosunu güçlendirmekte zorlanan Montpellier, hazırlık maçlarında son derece etkisizdi. Fransa Ligue 1’de geçen sezonu alt sıralarda tamamlayan konuk ekip, yeni sezonda Olivier Dall’Oglio önderliğinde yoluna devam ederken, çıktığı 5 hazırlık maçından da mağlubiyetle ayrıldı. 5 maçtır sezona hazır bir görüntü sergilemeyen ev sahibi, Troyes karşısında kabusa son vermek ve sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Troyes Ligde Kalmayı Başardı

Fransa Ligue 1’de geçen sezonun yeni temsilcisi Troyes, sezon ortasında yaptığı teknik adam değişikliğiyle ligde kalmayı başardı. Konuk ekip göreve Bruno Irles’i göreve getirirken, Fransız teknik adam zor günler geçiren Troyes’i kümede tutmayı başardı. Yeni sezonda da başarının mimarı teknik adama güvenen konuk ekip, hazırlık maçlarında iyi bir görüntü sergilemezken, eden Troyes, Sávio, Andreas Bruus, Jackson Porozo, Wilson Odobert ve Iké Ugbo transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezonun yıldız ismi Giulian Biancone takımdan ayrılırken, konuk ekip hazırlık maçlarında kötü bir savunma performansı ortaya koydu. 4 maçlık fikstürden 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alabilen Troyes, yeni sezon hazır bir görüntü sergilemedi.

Montpellier – Troyes Maç Bilgileri

Montpellier – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Pierre Gaillouste. Mücadele de la Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Jordan Ferri kart cezalısı. Troyes cephesinde ise Issa Kabore’nin kart cezası bulunuyor.

Montpellier‘in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Dimitry Bertaud, Sakho, Souquet, Cozza, Chortard, Falaye Sacko, Léo Leroy, Wahbi Khazri, Ristic, Makouana, Stephy Mavididi.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Adil Rami, Brown, Andreas Bruus, Sávio, Iké Ugbo, Chavalerin, Tadieu, Dingome, Wilson Odobert, Iké Ugbo.

İddaa Tahmini

Hazırlık maçlarında savunma performansıyla sınıfta kalan Montpellier ve Troyes, yeni sezonda hatalarına devam edecek ve bu hafta kalesini gole kapatmayı başaramayacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier iyi hücum performansıyla evinde kazandı. 3 golle galip gelen Montpellier, Troyes karşısında kalesini 2 gole kapatamadı. Kazananları tebrik ederiz.