UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dinamo Zagreb Ludogorets İddaa Tahmini 09.08.2022

UEFA Şampiyonar Ligi 3. Eleme turu rövanş heyecanı devam ediyor. Ludogorets deplasmanda, Dinamo Zagbreb’in konuğu olacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Dinamo Zagreb ile Ludogorets zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Dinamo Zagreb galibiyetinin 1.68, beraberlik tercihinin 3.75, Ludogorets galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Dinamo Zagreb Avantaı Kaptı

Dinamo Zagreb, ilk maçta aldığı sonuç ile avantajı eline geçirdi. Ludogorets’i deplasmanda 2-1 ile geçen Hırvatistan ekibi, tur kapısını araladı diyebiliriz. Bugün konuk edecekleri Ludogorets karşısında alacakları her türlü beraberlik, Dinamo Zagreb’in tur atlamasına yetecek. Hırvatistan Ligi’nde ise geçen hafta NK Varazdin deplasmanında 1-1 berabere kalan Dinamo Zagreb, topladığı 10 puan ile liderliğini sürdürüyor. Ludogorets maçı öncesinde Dinamo Zagreb’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Ludogorets’e Galibiyet Şart

Ludogorets, ilk maçta beklentileri karşılayamadı. İç sahada konuk ettikleri Dinamo Zagreb’e 2-1 kaybettiler ve tur şansını zora soktular. İlk dakikalarda yediği gollerle maçı kaybeden Bulgaristan ekibi, turu geçmek için en az 2 farklı kazanmak zorunda. Bulgaristan Ligi’nde ise geçen hafta Slavia Sofia ile karşılaşacaklardı ama mücadele ileri bir tarihe ertelendi. Ligde oynadıkları 4 maçta 10 puan toplayan Ludogorets, lider CSKA 1948’in ardından 2. sırada bulunuyor. Maç öncesinde Ludogorets’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Zagreb – Ludogorets Maç Bilgileri

Dinamo Zagreb – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Maksimir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Josip Sutalo, Dino Peric, Sadegh Moharrami, Arijan Ademi, Luka Ivanusec, Robert Ljubicic, Josip Misic, Bruno Petkovic, Josip Drmic, Dario Spikic

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Plamen Andreev, Kelian Van Der Kaap, Noah Sonko Sundberg, Wenderson, Filip Krastev, Georgi Milanov, Ilian Stefanov, Wanderson, Bernard Tekpetey, Dorin Rotariu, Kiril Despodov

İddaa Tahmini

Dinamo Zagreb’de moraller yerinde. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanarak avantajı kaptılar. Ludogorets’den sürpriz beklemiyorum. Dinamo Zagreb yine kazanır ve turu geçer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Hovarda Oranı:MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dinamo Zagreb, rahat kazandı. Ludogorets’i 4-2 ile geçerek tur atlamayı başardılar.