İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.08.2022

8 Ağustos Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Başakşehir – Kasımpaşa: MS 1, 1.63 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; Başakşehir, geçtiğimiz hafta içi Konferans Ligi mesaisindeydi. 3. eleme turunda karşılaştıkları Breidablik deplasmanında 3-1 kazandılar ve avantajı eline geçirdiler. Bir önceki turda ise İsrail’in Maccabi Netanya takımını elemeyi başarmışlardı. Süper Lig’de bu hafta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Başakşehir, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Geçen sezon Süper Lig’de oynanan 2 maçı da Başakşehir kazanmıştı. Bugün de Kasımpaşa karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Nacer Chadli ve Mesut Özil’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Kasımpaşa, geçen sezonu Süper Lig’de 11. sırada tamamlamıştı. Sami Uğurlu’nun göreve gelmesiyle birlikte iyi bir çıkış yakalayarak kümede kalmayı başardılar. Jackson Muleka ve Umut Bozok, gösterdikleri performans ve attıkları gollerle dikkat çekmişti ama bu 2 oyuncu, bu sezon Kasımpaşa kadrosunda yer almıyor. Stephane Bahoken ve Bersant Celina ile kadrosunu güçlendiren Kasımpaşa, bu sezon bu 2 golcü ile yoluna devam edecek. Ligin ilk haftasında Başakşehir’e konuk olacak Kasımpaşa’da Sadık Çiftpınar kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Başakşehir, maçın favorisi. Ligin ilk haftasında Kasımpaşa karşısında kazanırlar ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

Fenerbahçe – Ümraniyespor: İY 1, 1.51 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi mesaisine çıktı. 3. eleme turu ilk maçında konuk ettikleri Slovacko’yu 3-0 mağlup ettiler ve tur kapısını araladılar. Lincoln ve Emre Mor’un golleriyle kazanmayı başaran Jorge Jesus’un ekibi, Süper Lig’de ise ilk hafta Ümraniyespor’u konuk edecek. Ümraniyespor karşısında maçın net favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’den rahat bir galibiyet beklentim var. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Joao Pedro, Nazım Sangare, İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz’in sakatlıkları devam ediyor. Ümraniyespor, geçtiğimiz sezonu TFF 1. Lig’de 2. sırada tamamladı. Şampiyon Ankaragücü’nün ardından Süper Lig’e doğrudan çıkmayı başaran İstanbul ekibi, yoluna Recep Uçar ile devam ediyor.  Geçen sezon TFF 1. Lig’de en fazla puan toplayan takımlardan biri olan Ümraniyespor, Süper Lig’e yükselmeyi fazlasıyla hak etti. Kadrolarında Onur Ayık, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle ve Serkan Kırıntılı gibi önemli isimler var. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe’ye konuk olacak Ümraniyespor’da eksik yok. Fenerbahçe, maçın net favorisi. Geçen hafta Slovacko karşısında kazanarak tur kapısını araladılar. Süper Lig’de ilk hafta maçında Ümraniyespor karşısında da maçı erken golle koparırlar ve devreye önde girerl

Ankaragücü – Konyaspor: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Ankaragücü, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de mücadele ediyordu. Sezonu şampiyon olarak tamamladılar ve doğrudan Süper Lig’e yükseldiler. 1 senenin ardından tekrardan Süper Lig’e yükselen Ankaragücü, iddialı bir kadro kurma çalışmalarına da devam ediyor. Transfer döneminde Panathinaikos’dan Federico Machede ve Chatzigiovanis Anastasios, Ujpest’den Beridze Giorgi, Fluminense’den Marlon, FK Rostov’dan Sowe Ali, FK Sarajevo’dan Mujakic Nihad, Arsenal Tula’dan Radakovic Uros, Gil Vicente’den Pedrinho, Las Palmas’dan Jese ve Gaziantep FK’da Oğuz Ceylan ile anlaşma sağladılar. Süper Lig’de 1. hafta maçında Konyaspor’u konuk edecek Ankaragücü’nde eksik bulunmuyor. Konyaspor, sezonu erken açan takımlardan biriydi. Süper Lig’de geçen sezonu 3. sırada tamamladılar ve Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandılar. 3 hafta önce ilk resmi maçını oynayan Yeşil Beyazlılar, 2. eleme turunda Belarus’un BATE Borisov takımı ile karşılaştı ve rakibini 3-0 ve 2-0’lık skorlar ile eleyerek turu geçti. 3. eleme turunda ise İsviçre’nin Vaduz takımına konuk olan İlhan Palut’un ekibi, rakibi ile 1-1 berabere kalarak tur umutlarını Konya’ya taşıdı. Süper Lig’de ilk hafta maçında Ankaragücü’ne konuk olacak Konyaspor’da Oğulcan Ülgün’ün sakatlığı devam ediyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 3.81

Bets10 Bahis Oranı: 65.80