UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rangers Union Saint Gilloise İddaa Tahmini 09.08.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu rövanş heyecanı sürüyor. Rangers evinde, Union Saint Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.45’de oynanacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

RangersUnion Saint Gilloise arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Rangers kazanır 1.80, beraberlik 3.60, Union Saint Gilloise kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Rangers Kazanmak Zorunda

Rangers, ilk maçta şok bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Union Saimt Gilloise deplasmanında 2-0 kaybettiler. Bu sonuç ile İskoç ekibinin tur şansını zora soktuğunu belirtelim. İlk maçta Union Saimt Gilloise karşısında çok fazla etkili olamayan bir Rangers vardı. İskoçya Premiership’de ise 2 hafta geride kaldı ve Rangers, 6 puan toplayarak lige iyi bir giriş yaptı. Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Union Saimt Gilloise’i konuk edecek Rangers’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Union Saint Gilloise İlk Maçı Kazandı

Union Saint Gilliose, ilk maçtan sürpriz bir galibiyet ile ayrıldı. Belçika Ligi’nde geçen sezonu 2. sırada tamamlayan Union Saint Gilloise, tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi maçında, İskoç devi Rangers’ı 2-0 mağlup ederek avantajı eline geçirdi. Ibrox’da konuk olacakları Rangers’a tek farklı kaybetseler bile, turu geçmeyi başaracaklar. Karşılaşma öncesinde Union Saint Gilloise’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Rangers – Union Saint Gilloise Maç Bilgileri

Rangers – Union Saint GilloiseMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ibrox Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu:Jon McLaughlin, James Tavernier, Connor Goldson, John Lundstram, Borna Barisic, Ryan Kent, John Souttar, Glen Kamara, Tom Lawrence, Scott Wright, Antonio Colak

Union Saint Gilloise'nin ilk 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’nin muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Christian Burgess, Ross Sykes, Siebe Van Der Heyden, Bart Nieuwkoop, Jean Thierry Lazare, Simon Adingra, Teddy Teuma, Senne Lynen, Loic Lapussin, Dante Vanzeir

İddaa Tahmini

Union Saint Gilloise, ilk maçtan maksimum verimi aldı ve Rangers’ı 2-0 mağlup etti. Tarihlerinde çıktıkları ilk Şampiyonlar Ligi maçını kazandılar. Rangers’a galibiyet şart. Ibrox’da taraftarı önünde, Union Saint Gilloise’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

intobet Oranı:MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rangers, geri döndü. İlk maçı 2-0 kaybeden İskoç ekibi, Ibrox’da rövanş maçını 3-0 kazanarak turladı.