UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sturm Graz Dynamo Kiev İddaa Tahmini 09.08.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu rövanş maçında, Sturm Graz ile Dynamo Kiev karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma saat 21.30’da start alacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Sturm Graz ile Dynamo Kiev zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet  oranlarını ele alacak olursak Sturm Graz galibiyetinin 2.35, beraberlik tercihinin 3.30, Dynamo Kiev galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sturm Graz Galibiyet Peşinde

Sturm Graz, geçen sezon Avusturya Bundesliga’da sezonu 2. sırada tamamlamıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi bileti almayı başaran Sturm Graz, 3. eleme turunda Ukrayna’nın Dynamo Kiev takımı ile karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibine 1-0 kaybettiler. Tur şansları zora girdi ama hala umutlular diyebiliriz. İç sahada konuk edecekleri Dynamo Kiev karşısında alacakları 2 farklı galibiyet ile turu geçebilirler. Avusturya Bundesliga’da ise ilk 3 hafta geride kaldı ve Sturm Graz bu 3 haftada 5 puan topladı. Ligin en güçlü takımı Salzburg’u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldılar. Karşılaşma öncesinde Salzburg’da Jakob Jantscher’ın sakatlığı devam ediyor.

Karavaev Attı Dynamo Kiev Kazandı

Dynamo Kiev, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam ediyor. 2. eleme turunda temsilcimizi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Ukrayna temsilcisi, ilk maçtan golsüz beraberlik ile ayrılmış ve rövanş maçını ise uzatmalarda 2-1 kazanarak turu geçmişti. 3. eleme turunda ise ilk maçta konuk ettikleri Sturm Graz’ı tek golle 1-0 mağlup ettiler. Hem Fenerbahçe hem de Sturm Graz karşısında Dynamo Kiev’in golleri Karavaev’den gelmişti. İlk maçı 1-0 kazanarak avantajı eline geçiren Dynamo Kiev’de Vladyslav Supriaha’nın sakatlığı sürüyor.

Sturm Graz – Dynamo Kiev Maç Bilgileri

Sturm Graz – Dynamo Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 21.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sturm Graz'ın ilk 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Jorg Siebenhandl, Jusuf Gazibegovic, Gregory Wüthrich, Alexander Borkovic, Amadou Dante, Alexander Prass, Stefan Hierlander, Jon Gorenc Stankovic, Manprit Sarkaria, Toni Horvat, Rasmus Winther Hojlund

Dynamo Kiev'in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Vladyslav Supryaga

İddaa Tahmini

Sturm Graz, ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybetti. Turu geçmeleri için en az 2 farklı kazanmaları gerekiyor. Dynamo Kiev, savunmayı ön planda tutacaktır. İlk maçı 1-0 kazandılar ve turu geçmek için beraberlik dahi yetiyor. Tercihimi 2.5 gol atından yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.48

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-2 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 1-0 biten maçı Dynamo Kiev, uzatmalarda 2-1 kazandı ve play off turuna yükseldi.