İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.08.2022

9 Ağustos Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacak olan, 3. Eleme Turu rövanş mücadelelerini kupon olarak derledik. Bol şanslar.

PSV – Monaco: MS 1, 2.30 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 9 Ağustos Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde, PSV ile Monaco kozlarını paylaşacak. 1-1’in rövanşı Türkiye saati ile 21:30’da, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. PSV yeni sezonda çıktığı 3 maçtan da istediğini aldı. Sezon başında göreve Ruud van Nistelrooy’u getiren ev sahibi, transfer döneminde ise Til, Luuk de Jong, Walter Benítez, Xavi Simons, Boy Waterman ve Jana Hover takviyeleriyle gücüne güç kattı. Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan PSV, ezeli rakibi Ajax’ı 5-3’lük galibiyetle geçmeyi başarırken, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında ise konuk olduğu Monaco deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Monaco karşısında üstünlüğünü koruyamayan PSV, tur biletini taraftarı önüne bıraktı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde ise sezonu geçen hafta Emmen karşısında 4-1’lik galibiyetle aşan PSV’de moraller yerinde. Ev sahibi yeni sezona harika bir giriş yaptı. İlk maçtan istediğini alamayan Monaco, Hollanda deplasmanında galibiyet arayacak. Geçen sezonun son 10 haftasında 9 galibiyet, 1 beraberlikle başlayan yükselişini yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi’ne taşımakta zorlanan Philippe Clement’in öğrencileri, evinde ağırladığı  PSV ile 1-1 berabere kaldı. Fransa Ligue 1’de ise sezonu Strasbourg deplasmanında 2-1’lik galibiyetle açan Monaco, güven tazeledi. Takumi Minamino, Breel Embolo ve Thomas Didillon takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, yeni sezonda yoluna mağlubiyet almadan devam ederken, PSV deplasmanında tur bileti için kazanmak zorunda. Clement ve öğrencilerini devler sahnesinde mağlup etmek kolay olmayacaktır. Sezona iyi bir başlangıç yapan PSV, 3 kulvarda birden iyi performanslar sergiledi. Deplasmanda Monaco’ya geçit vermeyen PSV, taraftarı önünde kazanacak ve Şampiyonlar Ligi’nde tur atlayacaktır.

Zalgiris Vilnius –  Bodo/Glimt: MS 2, 1.54 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda rövanş mücadeleleri sahne almaya devam ederken, 9 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Zalgiris Vilnius ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek. Zalgiris Vilnius’un, UFEA Şampiyonlar Ligi serüveninde sona yaklaştığını söyleyebiliriz. Litvanya şampiyonu 1. Eleme Turu’nda Balkani, 2. Eleme Turu’nda ise Malmö engellerini geçmeyi başarırken, geçen sezon UEFA Konferans Ligi biletini kaptırdığı Bodo/Glimt’e deplasmanda 5-0 kaybetti. Tur şansını fazlasıyla zora sokan Vladimir Cheburin’in öğrencileri, hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. Litvanya A Ligi’nde bu sezon 18 haftadan 12 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran ev sahibi, yeniden şampiyonluğun en güçlü adayı olurken, devler sahnesinde ise sezona iyi başlayan ev sahibi, büyük bir hezimetle son maçını noktaladı. Zalgiris Vilnius’un rövanşta büyük bir mucizeye ihtiyacı var. Bodo/Glimt adım adım UEFA Şampiyonlar Ligi’ne. Konuk ekip UEFA Konferans Ligi’nin çeyrek finalisti olarak geçen sezona damga vururken, Norveç Eliteserien Ligi’nin şampiyonu, yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine devam ediyor. 2. Eleme Turu’nda 8-0’lık Linfield FC galibiyetiyle tura damga vuran konuk ekip. 3. Eleme Turu’nun ilk maçında ise Zalgiris Vilnius’u iç sahada 5-0 mağlup etti. Tur için büyük bir avantaj sağlayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, ligde ise 5’te 5 yapmayı başardı. İki kulvarda birden yükselişe geçen Bodo/Glimt, ilk maçta sergilediği futbolla güven vermeye devam ediyor. Beraberliğin yeterli olduğu konuk ekip, ilk maçta kadro kalitesiyle rakibine bariz bir üstünlük kurarken, deplasmanda da sürprize kolay kolay izin vermeyecektir. Şampiyonlar Ligi’nde son 2 maça 13 golle damga vuran Bodo/Glimt, ilk maçta 5 farkla mağlup ettiği Zalgiris karşısında bir kez daha galip gelmeyi başaracak ve tur biletini cebine koyacaktır.

Viktoria Plzen – FC Sheriff: KGVAR, 1.98 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; 9 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 20:00’de, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, Viktoria Plzen ile FC Sheriff karşı karşıya gelecek. Çekya temsilcisi Viktoria Plzen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tur  için avantajlı konumda. 3. Ön Eleme Turu’nda FC Sheriff deplasmanına konuk olan Michal Bilek’in öğrencileri, namağlup performansını 2-1’lik galibiyetle taçlandırdı. 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atan Viktoria Plzen, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 3 maçı da kazanırken, Çekya Ligi’nde de namağlup bir performans sergiledi. Ligde ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Plzen, iç sahada 2 kulvarda birden çıktığı maçları kazandı. FC Sheriff karşısında tur bileti için beraberliğin yeterli olduğu ev sahibi, ilk maçta yaptığı harika geri dönüşle, tur biletini kolay kolay bırakmayacağını ispatladı. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Viktoria Plzen’i sahasında ağırlayan FC Sheriff, Akanbi Rasheed’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı ve ilk maçı 2-1’lik skorla kaybetti. Alınan mağlubiyetin ardından, Moldova temsilcisi deplasmanda kazanmak zorunda. Zrinjski ve Maribor karşısında mağlup olmadan tur atlamayı başaran Stjepan Tomas’ın öğrencileri, aynı etkiyi Plzen karşısında gösteremedi. Moldova Ulusal Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sfintul deplasmanına konuk olan FC Sheriff, 3-1’lik galibiyetle güven tazeledi ve rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu tur mücadelesinde, Viktoria Plzen ve FC Sheriff gollerine rövanşta devam edecek ve tur şansını son ana kadar koruyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.01

Bets10 Bahis Oranı: 41.62