UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSV Monaco İddaa Tahmini 09.08.2022

İddaa fikstüründe 9 Ağustos Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde, PSV ile Monaco kozlarını paylaşacak. 1-1’in rövanşı Türkiye saati ile 21:30’da, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, PSV galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.50, Monaco galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

PSV Yeni Hocasıyla Formda

PSV yeni sezonda çıktığı 3 maçtan da istediğini aldı. Sezon başında göreve Ruud van Nistelrooy’u getiren ev sahibi, transfer döneminde ise Til, Luuk de Jong, Walter Benítez, Xavi Simons, Boy Waterman ve Jana Hover takviyeleriyle gücüne güç kattı. Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan PSV, ezeli rakibi Ajax’ı 5-3’lük galibiyetle geçmeyi başarırken, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında ise konuk olduğu Monaco deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Monaco karşısında üstünlüğünü koruyamayan PSV, tur biletini taraftarı önüne bıraktı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde ise sezonu geçen hafta Emmen karşısında 4-1’lik galibiyetle aşan PSV’de moraller yerinde. Ev sahibi yeni sezona harika bir giriş yaptı.

Monaco Güven Tazeledi

İlk maçtan istediğini alamayan Monaco, Hollanda deplasmanında galibiyet arayacak. Geçen sezonun son 10 haftasında 9 galibiyet, 1 beraberlikle başlayan yükselişini yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi’ne taşımakta zorlanan Philippe Clement’in öğrencileri, evinde ağırladığı  PSV ile 1-1 berabere kaldı. Fransa Ligue 1’de ise sezonu Strasbourg deplasmanında 2-1’lik galibiyetle açan Monaco, güven tazeledi. Takumi Minamino, Breel Embolo ve Thomas Didillon takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, yeni sezonda yoluna mağlubiyet almadan devam ederken, PSV deplasmanında tur bileti için kazanmak zorunda. Clement ve öğrencilerini devler sahnesinde mağlup etmek kolay olmayacaktır.

PSV – Monaco Maç Bilgileri

PSV – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSV cephesinde Olivier Boscagli, Mauro Junior, Yorbe Vertessen ve Carlos Vinicius’un sakatlıkları devam ediyor. Monaco cephesinde önemli bir eksik yok.

PSV’nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Jana Hoever, Jordan Teze, Obispo, Joey Veerman, Philipp Max, Ibrahim Sangare, Guus Til, Bakayoko, Luuk de Jong, Gakpo.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Aguliar, Maripan, Disasi, Jakobs, Vanderson, Ben Yedder, Jean Lucas, Youssouf Fofana, Gelson Martins, Kevin Volland.

İddaa Tahmini

Sezona iyi bir başlangıç yapan PSV, 3 kulvarda birden iyi performanslar sergiledi. Deplasmanda Monaco’ya geçit vermeyen PSV, taraftarı önünde kazanacak ve Şampiyonlar Ligi’nde tur atlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.30

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. İki takımda ilk maçta aldığı beraberliğin ardından, rövanş mücadelesinde 2’şer golle mücadeleyi uzatmalara taşırken, uzatmalarda kazanan ev sahibi PSV oldu ve adını üst tura yazdırdı.