UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Zalgiris Vilnius Bodo/Glimt İddaa Tahmini 09.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nda rövanş mücadeleleri sahne almaya devam ederken, 9 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Zalgiris Vilnius ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek.

intobet, Zalgiris Vilnius galibiyetine 4.50, beraberliğe 3.40, Bodo/Glimt galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Zalgiris Vilnius’un Şansı Kalmadı

Zalgiris Vilnius’un, UFEA Şampiyonlar Ligi serüveninde sona yaklaştığını söyleyebiliriz. Litvanya şampiyonu 1. Eleme Turu’nda Balkani, 2. Eleme Turu’nda ise Malmö engellerini geçmeyi başarırken, geçen sezon UEFA Konferans Ligi biletini kaptırdığı Bodo/Glimt’e deplasmanda 5-0 kaybetti. Tur şansını fazlasıyla zora sokan Vladimir Cheburin’in öğrencileri, hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. Litvanya A Ligi’nde bu sezon 18 haftadan 12 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran ev sahibi, yeniden şampiyonluğun en güçlü adayı olurken, devler sahnesinde ise sezona iyi başlayan ev sahibi, büyük bir hezimetle son maçını noktaladı. Zalgiris Vilnius’un rövanşta büyük bir mucizeye ihtiyacı var.

Bodo/Glimt Çok Formda

Bodo/Glimt adım adım UEFA Şampiyonlar Ligi’ne. Konuk ekip UEFA Konferans Ligi’nin çeyrek finalisti olarak geçen sezona damga vururken, Norveç Eliteserien Ligi’nin şampiyonu, yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine devam ediyor. 2. Eleme Turu’nda 8-0’lık Linfield FC galibiyetiyle tura damga vuran konuk ekip. 3. Eleme Turu’nun ilk maçında ise Zalgiris Vilnius’u iç sahada 5-0 mağlup etti. Tur için büyük bir avantaj sağlayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, ligde ise 5’te 5 yapmayı başardı. İki kulvarda birden yükselişe geçen Bodo/Glimt, ilk maçta sergilediği futbolla güven vermeye devam ediyor. Beraberliğin yeterli olduğu konuk ekip, ilk maçta kadro kalitesiyle rakibine bariz bir üstünlük kurarken, deplasmanda da sürprize kolay kolay izin vermeyecektir.

Zalgiris Vilnius – Bodo/Glimt Maç Bilgileri

Zalgiris Vilnius – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vetra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Zalgiris Ovidijus Verbickas’ın sakatlığı devam ediyor. Bodo/Glimt cephesinde Sondre Fet’in sakatlığı devam ediyor.

Zalgiris Vilnius'un ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, Mario Pavelic, Mamic, Ljubisavljevic, Gorobsov, Bopesu, Buff, Milikovic, Renan, Ourega, Kehinde.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi’nde son 2 maça 13 golle damga vuran Bodo/Glimt, ilk maçta 5 farkla mağlup ettiği Zalgiris karşısında bir kez daha galip gelmeyi başaracak ve tur biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele beraberlikle sona erdi. İlk maçtan çok rahat bir galibiyet alan Bodo/Glimt, deplasmanda beraberlikle yetinirken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etti.