Real Madrid Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 10.08.2022

UEFA Süper Kupası finalinde, Real Madrid ile Eintracht Frankfurt kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Real Madrid ile Eintracht Frankfurt zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Real Madrid galibiyetinin 1.48, beraberlik tercihinin 4.70, Eintracht Frankfurt galibiyetinin ise 7.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Madrid Dikkat Çekti 

Real Madrid, sezonu Avrupa Süper Kupa maçı ile açıyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde ipi göğüsleyen Carlo Ancelotti’nin ekibi, finalde Liverpool’u 1-0 mağlup ederek şampiyon olmuştu. Carlo Ancelotti’nin ekibi, La Liga’da ise yine doludizgin bir sezon geçirdi ve burada da şampiyonluğua ulaştı. Karim Benzema ve Vinicius Junior, sezon boyunca gösterdikleri performans ile göz doldurdu. UEFA Süper Kupa finalinde Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak olan Real Madrid’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Eintracht Frankfurt Kötü Başladı

Eintracht Frankfurt, geçtiğimi sezon UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluğua ulaştı. Finalde karşı karşıya geldikleri Rangers’ı penaltılarla mağlup ettiler ve mutlu sona ulaştılar. Şimdi ise UEFA Süper Kupası’nda Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile karşılaşacaklar. Bundesliga’da yeni sezon start aldı ve Oliver Glasner’in ekibi, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Bayern Münih’e farklı kaybetti. Rakibine 6-1 kaybeden Eintracht Frankfurt’da moraller bozuk. Karşılaşma öncesinde Eintracht Frankfurt’da Jeremy Onguene’nin sakatlığı var. 

Real Madrid – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Real Madrid – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Helsinki Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Eintracht Frankfurt’da Jeremy Onguene’nin sakatlığı var. 

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

Eintracht Frankfurt'un ilk 11'i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Timothy Chandler, Obite Evan N’Dicka, Luas Melo, Sebastian Rode, Jens Hauge, Daichi Kamada, Jesper Lindstom, Ansgar Knauff, Filip Kostic, Santos Borre

İddaa Tahmini

Real Madrid’den galibiyet bekliyorum. Eintracht Frankfurt karşısında maçın net favorisiler. Zayıf rakibi karşısında en az 3 gol bularak kazanırlar ve Süper Kupa’nın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 2.30

Bets10 Oranı: MS 1 2.5 ÜST Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, sezona kupa ile başladı. Eintracht Frankfurt’u 2-0 mağlup ettiler ve Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaştılar.