TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Antalyaspor Bahis Tahmini 14.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Antalyaspor deplasmanda, Ümraniyespor’un konuğu olacak. Mücadele saat 19.15’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Ümraniyespor ile Antalyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ümraniyespor galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.55, Antalyaspor galibiyetinin ise 2.39 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ümraniyespor’dan Sürpriz 1 Puan

Ümraniyespor, Süper Lig’in bu sezon yeni takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olan Ümraniyespor, sahadan sürpriz bir sonuç ile ayrıldı. Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldılar. 2 kez geriye düştüğü maçta öne geçmeyi başardılar ama 90+2’de yedikleri golle 1 puana razı oldular. İlk haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza atan Recep Uçar’ın ekibi, bu hafta Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Ümraniyespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Antalyaspor Galibiyet Peşinde

Antalyaspor, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Galatasaray karşısında puan alamadı. Maçın genelinde üstün oynayan taraf Antalyaspor idi ama 90. dakikada Gomis’in golüne engel olamayan Akdeniz ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarıda Luiz Adriano ile bir de penaltı kaçırdıklarını belirtelim. Haji Wright ile de önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Süper Lig’in 2. haftasında Ümraniyespor’a konuk olacak Antalyaspor’da hedef 3 puan. Maç öncesinde Antalyaspor’da Ataberk Dadakdeniz’in kadroda yer almadığını belirtelim.

Ümraniyespor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Ataberk Dadakdeniz’in kadroda yer almadığını belirtelim.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ercan Coşkun, Mustafa Er, Alim Öztürk, Avdija Vrsaajevic, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Idrissa Camara

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Fernando, Gökdeniz Bayrakdar, Fredy, Alassane Ndao, Luiz Adriano, Haji Wright  

İddaa Tahmini

Ümraniyespor, geçen hafta konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanında 3 gol bularak 1 puanı kaptı. Antalyaspor ise Galatasaray’a kaybetti. Kazanmak isteyen iki takımın maçında karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyapsor, tek golle 3 puanı aldı. Haji Wright önderliğinde Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ettiler.