İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.08.2022

15 Ağustos Pazartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Konyaspor – Başakşehir: MS 2, 2.27 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; Konyapsor’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Vaduz ile karşılaşan Konyaspor, 1-1’in rövanşında rakibine 4-2 mağlup oldu ve Konferans Ligi’ne veda etti. Şok bir mağlubiyet yaşayan Konyaspor, bu hafta Süper Lig’de Başakşehir’i konuk edecek. Süper Lig’in ilk haftasında ise Ankaragücü ile karşılaşan İlhan Palut’un ekibi, bu karşılaşmadan ise golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Başakşehir maçı öncesinde Konyaspor’da Oğulcan Ülgün ve Ahmet Karademir’in sakatlıkları bulunuyor. Başakşehir, Konferans Ligi’nde yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Breidablik’i konuk eden Başakşehir, 3-1’in rövanşında bu maçtan da 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve turu geçen taraf oldu. Süper Lig’de ise sezonun ilk haftasında Kasımpaşa’yı ağırlayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, rakibini 4-0 ile geçerek sezona 3 puan ile başladı. Bu hafta ise Konyaspor deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de maç öncesinde eksik bulunmadığını belirtelim. Başakşehir, maçın favorisi. Konyaspor’da moraller bozuk. Vaduz’a 4-2 kaybederek Konferans Ligi’ne veda ettiler. Başakşehir ise sezona Kasımpaşa galibiyeti ile başladı. Moralsiz Konyaspor karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

Kasımpaşa – Fenerbahçe: MS 2, 1.84 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanında ağır bir yenilgi yaşadılar. Rakibine 4-0 kaybeden İstanbul ekibi, Başakşehir karşısında pek bir varlık gösteremedi. Geçen sezon Kasımpaşa’nın gol yükünü çeken Umut Bozok ve Jackson Muleka, bildiğimiz gibi takımdan ayrıldı. Kasımpaşa’nın bu 2 oyuncunun yokluğunu çok arayacağı aşikar. Süper Lig’in 2. Haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Kasımpaşa’da Sadık Çiftpınar kart cezalısı. Tarkan Serbest ise sakat. Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Ümraniyespor karşısında 2 puan bıraktı. Süper Lig’in ilk haftasında Kadıköy’de Ümraniyespor’u konuk eden Jorge Jesus’un ekibi, rakibi ile 3-3 berabere kaldı. 2 kez öne geçtikleri maçtan galibiyet çıkartamadılar. Özellikle Jorge Jesus’un oyuncu tercihleri de eleştri konusu oldu. Avrupa Ligi’nde ise yoluna devam eden Fenerbahçe, Slovacko’yu eledi ve play off turunda Austria Wien’in rakibi oldu. Süper Lig’de bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olacak Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş, Joao Pedro, Serdar Aziz ve Nazım Sangare’nin sakatlıkları sürüyor. Kasımpaşa, ilk hafta güven vermedi. Başakşehir deplasmanında 4-0 kaybettiler. Fenerbahçe’de Ümraniyespor karşısında 2  puan bıraktı ama bu hafta Kasımpaşa karşısında favoriler. Sakatların da takıma dönmesiyle iyi bir ivme yakalayabilirler. Fenerbahçe’den galibiyet bekliyorum.

Liverpool – Crystal Palace: H1, 1.42 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Liverpool, geçtiğimiz hafta Premier Lig’de oynadığı ilk maçtan beraberlik ile ayrıldı. Craven Cottage’de konuk oldukları Fulham ile yenişemediler. 2 kez geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Liverpool, Fulham karşısında 2 puan bıraktı. Jurgen Klopp’un öğrencileri, bu hafta Anfield’da Crystal Palace’ı konuk edecek.Crystal Palace ile oynadıkları son 10 maçta da kazanmayı başaran Liverpool, bugün maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Thiago, Curtis Jones ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Arsenal’dan puan alamadı. Patrick Vieira’nın ekibi, Selhurst Park’da konuk ettiği Arsenal’a 2-0 mağlup oldu. Durum 1-0 iken net gol pozisyonları yakaladılar ama değerlendiremediler. Premier Lig’e mağlubiyet ile giriş yapan Crystal Palace, bu hafta ise Anfield’da Liverpool’un konuğu olacak. Crystal Palace’ın hücum hattı Premier Lig seviyesinde ama savunma için aynı şeyleri söylemek zor. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson ve James Tomkins’in sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace, ilk hafta Arsenal’a kaybetti. Liverpool ise Fulham deplasmanında 2 puan bıraktmıştı. Anfield’da bu kez Liverpool’dan 3 puan beklentim var. Crystal Palace karşısında farklı kazanırlar ve Fulham beraberliğini telafi ederler.

Toplam İddaa Oranı: 5.93

Bets10 Bahis Oranı: 41.56