İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 15.08.2022

Herkese merhaba. 15 Ağustos Pazartesi günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Getafe – Atletico Madrid: MS 2, 1.74 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Getafe, geçen sezon La Liga’da kümede kalma mücadelesi vermişti. 38 hafta sonunda 39 puan topladılar ve ligde kalmayı başardılar. Küme düşen Granada’nın sadece 1 puan üzerinde sezonu bitirdiklerini belirtelim. Son hafta Elche’ye 3-1 kaybeden Getafe, Granada kazansaydı küme düşecekti. Transfer döneminde Real Madrid’den Borja Mayoral, Granada’dan Luis Milla ve Domingos Duarte, Huesca’dan Jaime Seoane, River Plate’den Fabrizio Angileri Leeds United’dan Kiko Casilla ve Real Sociedad’dan Portu’yu (kiralık) ile kadrosunu güçlendirdiler. Bu hafta konuk olacakları Atletico Madrid karşısında puan alarak, sezona iyi başlamak istiyorlar. Atletico Madrid, geçtiğimiz sezonu La Liga’da 3. Sırada bitirdi. Bu sezon içinde UEFA Şampiyonlar Ligi bileti almayı başardılar. Transfer döneminde Gil Vicente’den Samuel Lino, Udinese’den Nahuel Molina, Borussia Dortmund’dan ise Axel Witsel ile kadrosunu güçlendiren Atletico Madrid, büyük ölçüde de kadrosunu korumayı başardı. Geçen sezon as takımda forma giyen oyunculardan Hector Herrera ve Daniel Wass ile yollar ayrıldı. Yeni sezonun ilk haftasında Getafe’ye konuk olacak Atletico Madrid’in haftayı galibiyet ile geçmesi bekleniyor. Atletico Madrid, maçın favorisi. Geçen sezon La Liga’da Getafe’ye karşı oynadıkları 2 maçı da kazanmayı başardılar. Son dönemde ise Atletico Madrid’in Getafe’ye karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Alfonso Perez’de Atletico Madrid’i 3 puana yakın görüyorum.

Real Betis – Elche: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; Real Betis, geçtiğimiz sezonu kupa ile kapatmayı başardı. İspanya Kral Kupası’nda Valencia’yı mağlup etmeyi başaran Manuel Pellegrini’nin ekibi, mutlu sona ulaşan taraf oldu. La Liga’da ise sezonu 5. Sırada tamamladılar. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde direk gruplarda yer alacaklar. Transfer döneminde ise Real Sociedad’dan Willian Jose, Lazio’dan Luiz Felipe ve Fluminense’den ise Luiz Henrique’yi kadrosuna katmayı başardılar. Ligin ilk haftasında Elche’yi konuk edecek Real Betis, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Elche, geçen sezon La Liga’da kümede kalmayı başarmıştı. Topladıkları 42 puan ile sezonu 13. Sırada tamamlamayı başardılar. Transfer döneminde Spartak Moskova’dan Ezequiel Ponce, Levante’den Roger Marti, Rosario Central’den Lautaro Blanco, Marsilya’dan Pol Lirola’yı kadrosuna katan Elche, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni sezon da ligin ilk haftasında Real Betis’e konuk olacaklar. Geçen sezon Benito Villamarin’de Real Betis’i 1-0 mağlup etmeyi başarmışlardı. Real Betis, maçın net favorisi. La Liga’nın ilk haftasında Elche karşısında rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum. Benito Villamarin’de hata yapmazlar. Real Betis kazanır.

Athletic Bilbao – Mallorca: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Athletic Bilbao’da kan değişikliği yaşandı. Geçen sezon takımı başındaki Marcelino ile yollar ayrıldı. Göreve ise Ernesto Valverde getirildi. Yeni hocası ile birlikte ilk resmi maçına Mallorca karşısında çıkacak olan Bask ekibi, sezona 3 puan ile başlamak istiyor. Transfer döneminde genç takımdan Julen Agirrezabala, Nico Serrano, Juan Artola ve Benat Prados’u a takıma çıkarttılar. Bu hafta Mallorca’yı konuk edecek olan Athletic Bilbao, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Mallorca, geçen sezon La Liga’da sezonu 16. Sırada tamamladı. Kümede kalma savaşı veren Javier Aguirre’nin ekibi, düşme hattındaki Granada’nın 1 puan önünde sezonu bitirdi ve lige tutundu. Transfer döneminde döneminde Stuttgart’dan Pablo Maffeo, Lazio’dan Vedat Muriqi, Reims’den Predrag Rajkovic, Sporting CP’den ise Rodrigo Battaglia takviyeleri ile kadrosunu güçlendirdiler. Bu hafta La Liga’nın ilk maçında Athletic Bilbao’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Mallorca’da Amath Ndiaye’nin sakatlığı devam ediyor. Athletic Bilbao, maçın favorisi. 2011 yılından bu yana Mallorca’ya karşı sadece 1 mağlubiyet yaşadılar. Hazırlık döneminde de iyi sonuçlar alan Bask ekibi, hazır bir görüntü çizdi. Ligin ilk haftasında Mallorca karşısında 3 puana yakınlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.16

Bets10 Bahis Oranı: 23.36