LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Elche İddaa Tahmini 15.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Elche deplasmanda, Real Betis’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Betis ile Elche takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Real Betis galibiyetine 1.46, beraberlik tercihine 4.45, Elche galibiyetine ise 7.50 verildiğini görüyoruz.

Real Betis’de Hedef Galibiyet

Real Betis, geçtiğimiz sezonu kupa ile kapatmayı başardı. İspanya Kral Kupası’nda Valencia’yı mağlup etmeyi başaran Manuel Pellegrini’nin ekibi, mutlu sona ulaşan taraf oldu. La Liga’da ise sezonu 5. Sırada tamamladılar. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde direk gruplarda yer alacaklar. Transfer döneminde ise Real Sociedad’dan Willian Jose, Lazio’dan Luiz Felipe ve Fluminense’den ise Luiz Henrique’yi kadrosuna katmayı başardılar. Ligin ilk haftasında Elche’yi konuk edecek Real Betis, maçın net favorisi olarak gösteriliyor.

Elche Ligde Kaldı

Elche, geçen sezon La Liga’da kümede kalmayı başarmıştı. Topladıkları 42 puan ile sezonu 13. Sırada tamamlamayı başardılar. Transfer döneminde Spartak Moskova’dan Ezequiel Ponce, Levante’den Roger Marti, Rosario Central’den Lautaro Blanco, Marsilya’dan Pol Lirola’yı kadrosuna katan Elche, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni sezon da ligin ilk haftasında Real Betis’e konuk olacaklar. Geçen sezon Benito Villamarin’de Real Betis’i 1-0 mağlup etmeyi başarmışlardı.

Real Betis – Elche Maç Bilgileri

Real Betis – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Guido Rodriguez, Andres Guardado, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Sergio Canales, Willian Jose

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Guido Carrillo, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Real Betis, maçın net favorisi. La Liga’nın ilk haftasında Elche karşısında rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum. Benito Villamarin’de hata yapmazlar. Real Betis kazanır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, zorlanmadı. Benito Villamarin’de Elche’yi Juanmi önderliğinde 3-0 mağlup ettiler ve ilk haftayı 3 puan ile kapattılar.