UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Trabzonspor İddaa Tahmini 16.08.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında Kopenhag evinde, Trabzonpsor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Kopenhag ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kopenhag kazanır 2.15, beraberlik 3.40, Trabzonspor kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış. 

Kopenhag’da Moraller Bozuk

Kopenhag’da moraller bozuk. Bu sezon Danimarka Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Jess Thorup’un ekibi, geride kalan 5 haftada sadece 6 puan toplayabildi. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Randers’a 3-1 mağlup oldular. Bu sezon 3. Yenilgisini yaşayan Kopenhag, savunmada da güven vermiyor. Ligde oynadıkları 5 maçın tamamında da kalelerinde gol gördüler. Şampiyonlar Ligi play off turunda Trabzonspor’u konuk edecek olan Danimarka ekibi, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Kopenhag’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Trabzonspor Avantaj Peşinde

Trabzonspor, Süper Lig’de yoluna doludizgin devam ediyor. Ligin ilk haftasında İstanbulspor’u 2-0 ile geçen Trabzonspor, geçtiğimiz Cuma günü ise iç sahada konuk ettiği Hatayspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Süper Lig’de ilk 2 haftada 6 puan toplayan Bordo Mavililer, bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Play off turu ilk maçında Kopenhag’ konuk olacak Trabzonspor, Danimarka’dan avatanjlı bir skor ile dönmek istiyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Marek Hamsik’in sakatlığı sürüyor.

Kopenhag – Trabzonspor Maç Bilgileri

Kopenhag – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platforumdan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Marek Hamsik’in sakatlığı sürüyor.

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Pep Biel

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Edin Visca, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Temsilcimiz Trabzonspor, sezona iyi başladı. Kopenhag ise Danimarka Ligi’nde kötü sonuçlar alıyor. Bu sezon 5 maçın tamamında da gol yediler. Danimarka’da iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Oyunun hakimi Kopenhag idi ve haklı bir galibiyet aldılar. İlk maçta Trabzonspor’u 2-1 mağlup ettiler.