Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Nantes Bahis Tahmini 31.08.2022

31 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Strasbourg ile Nantes karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Strasbourg kazanır seçeneğine 1.95, beraberliğe 3.60, Nantes kazanır seçeneğine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.91, 2.5 Alt 1.89 oran kazandırıyor.

Strasbourg Galibiyete Hasret

Fransa Ligue 1’de geçen sezon sürpriz bir performans ortaya koyan ve ilk 6 içerisine giren Strasbourg, yeni sezonda zor günler geçiriyor. Jean-Eudes Aholou, Lucas Perrin, Thomas Delaine ve Colin Dagba takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Monaco mağlubiyetinin ardından, Nice ve Reims karşısında 1-1’lik beraberliklerle imza attı. Geçtiğimiz hafta ise ligin yeni temsilcilerinden Auxerre’ye deplasmanda 1-0 kaybeden Strasbourg, bu sezon ilk kez bir maçta gol atamadı. Puan kayıplarına son vermek isteyen Julien Stephane’nin öğrencileri, geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Nantes karşısına çıkacak.

Nantes 3 Puanla Tanıştı

Nantes geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 puanla tanıştı. Sahasında konuk ettiği Toulouse’a karşı ilk 45 dakikayı 1-0 geride tamamlarken, ikinci yarıda geri dönüşü başlayan isim Guessand oldu. Son sözü ise Mostafa Mohamed ve Simon ikilisi söyledi. İç sahada 3-1’lik skorla kazanan Nantes, puan kayıplarına son vermeyi başardı. İlk 3 haftayı Angers ve Lille beraberliklerinin ardından Marsilya mağlubiyetiyle geçiren Antoine Kombouare’nin öğrencileri, ilk kez hücum hattında bu kadar etkiliydi. Geçen sezon ki etkisine ilk kez bu kadar yakınlaşan ve kazanan Nantes, galibiyetlerine Strasbourg deplasmanında devam etmek istiyor.

Strasbourg – Nantes Maç Bilgileri

Strasbourg – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Gerzino Nyamsi ve Lucas Perrin sakat. Nantes cephesinde ise Moussa Sissoko, Charles Traore, Fabio Da Silva, Quentin Merlin ve Moses Simon’un sakatlığı bulunuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Maxime Le Marchand, Thomas Delaine, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dimitri Lienard, Adrien Thomasson, Sanjin Prcic, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Fabio, Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Savunma performansıyla güven vermeyi başaramayan Strasbourg ve Nantes, bu hafta karşılıklı gollere imza atacaktır. İki takımında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele karşılıklı gollerle sonuçlandı. Strasbourg ve Nantes karşılaşmada skor üretmeyi başardı ve bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.