Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Hoffenheim İddaa Tahmini 02.09.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 5. haftanın açılış mücadelesi, Borussia Dortmund ile Hoffenheim arasında sahne alacak. 2 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.71, Hoffenheim galibiyetine ise 4.71 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.42, KGYOK 2.80 oran kazandırıyor.

Modeste Attı Borussia Dortmund Kazandı

Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 4 haftadan 3 galibiyetle 9 puan toplamayı başardı. Edin Terzic ve öğrencileri tek mağlubiyetini Werder Bremen karşısında alırken, Bayer Leverkusen, Freiburg ve Hertha Berlin karşısında galip gelmeyi başardı. Werder Bremen karşısında 2-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, ikinci yarının son dakikalarında büyük bir rehavete kapılırken, 12 dakika içinde yediği 3 golle mağlup oldu. Kalan 3 haftada ise kalesinde 1 gole izin veren Dortmund, sadece Werder Bremen karşısında kötü bir savunma performansı sergiledi. Son olarak Hertha Berlin deplasmanına konuk olan Sarı Siyahlılar, yeni transfer Anthony Modeste’nin attığı harika golle 1-0’lık galibiyete uzandı.

Hoffenheim 3 Haftadır Kazanıyor

Almanya Bundesliga sahnesinde yeni sezon açılışını Mönchengladbach deplasmanında 3-1’lik skorla yapan Hoffenheim, Bochum karşısında aldığı 3-2’lik iç saha galibiyetiyle yükselişe geçerken, son 2 haftada Bayer Leverkusen ve Augsburg karşısında galip gelmeyi başardı. Son 2 hafta kalesinde gole geçit vermeyen konuk ekip, rakip filelere ise 4 gol gönderdi. Yen teknik adamı Andre Breitenreiter yönetiminde kısa sürede yükselişe geçmeyi başaran Hoffenheim cephesinde, yeni transfer Ozan Kabak, Bundesliga sahnesinde ayın futbolcusu seçildi. Sezon başında yaptığı önemli takviyelerle konuk ekip çok formda.

Borussia Dortmund – Hoffenheim Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund takımında Mateu Morey, Sebastien Haller ve Donyell Malen’in sakatlıkları devam ediyor. Hoffenheim cephesinde ise Philipp Pentke ve Benjamin Hübner’in sakatlıkları bulunuyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Mahmoud Dahoud, Raphael Guerreiro, Marco Reus, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Jamie Bynoe-Gittens.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Kevin Vogt, Robert Skov, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 4 haftadan 9’ar puan toplamayı başaran Dortmund ve Hoffenheim karşı karşıya geliyor. İki formda takımın birbirlerine ilk 45 dakikada geçit vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.37

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim 16. dakikada Marco Reus oldu ve Dortmund’u iç sahada 3 puana taşıdı. Ev sahibi hem ilk yarı hem de ikinci yarıda rakibine üstünlük kurmayı başardı.