LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Cadiz Bahis Tahmini 02.09.2022

İspanya La Liga’da Cuma günü tek maç oynanacak. Celta Vigo ile Cadiz’in karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Celta Vigo ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Celta Vigo kazanır 1.70, beraberlik 3.75, Cadiz kazanır ise 5.45 olarak açıklanmış. 

Iago Aspas Dikkat Çekiyor

Celta Vigo, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Girona deplasmanından 3 puan ile döndü. Iago Aspas’ın attığı tek golle 1-0 kazanan Eduardo Coudet’in ekibi, bu sezon La Liga’da ilk galibiyetini elde etti. 3 haftada sonunda 4 puan toplayan Celta Vigo’da golcü Iago Aspas, sezona çok iyi başladı ve attığı 3 golle Celta Vigo’nun en golcü oyuncusu konumunda. Girona maçı öncesinde Celta Vigo’nun Espanyol ile 2-2 berabere kaldığını ve Rayo Vallecano’ya ise 2-0 mağlu olduğunu belirtelim.

Cadiz’in Puanı Bulunmuyor

Cadiz’de işler yolunda gitmiyor. İspanya La Liga’da sezona kötü bir giriş yapan Cadiz, ilk 3 haftada puan ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’ya 4-0 mağlup oldular. La Liga’da üst üste 3 maçtır kaybeden Sergio Gonzalez’in ekibi, bu hafta Balaidos’da Celta Vigo’nun konuğu olacak. Geride kalan 3 maçta Cadiz’in gol atamadığını belirtelim. Puansız olarak son sırada yer alan Cadiz’de bu hafta Ruben Sobrino ve Iza Carcelen’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Celta Vigo – Cadiz Maç Bilgileri

Celta Vigo – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de bu hafta Ruben Sobrino ve Iza Carcelen’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Cadiz, ligde üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Bu sezon oynadıkları 3 maçtan da puan alamadan ayrıldılar. Geçen hafta Athletic Bilbao’ya 4-0 kaybettiler. Celta Vigo maçından da puan çıkartamazlar. Celta Vigo, kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, sezonun ilk galibiyetini aldı. Balaidos’da konuk ettikleri Cadiz’i 3-0 mağlup ettiler.