Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre Marsilya Bahis Tahmini 03.09.2022

3 Eylül Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde 6. hafta heyecanı yaşanırken, Auxerre sahasında Marsilya‘yı konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 18:00.

intobet, Auxerre galibiyetine 4.65, beraberliğe 4.15, Marsilya galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.81, beraberliğe 3.45, konuk ekibe ise 1.57 oran veriyor.

Auxerre’de Seri Sona Erdi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Auxerre, ligin yeni temsilcisi olarak 5 haftlalık fikstürden 7 puan toplamayı başardı. Jean-Marc Furlan ve öğrencileri, ilk 2 haftayı Lille mağlubiyeti ve Angers beraberlikleriyle geçiren ev sahibi, Strasbourg ve Montpellier galibiyetleriyle yükselişe geçmişti. Geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanına formda ve moralli çıkan Auxerre, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. 5 maçın tamamında skor üreten Auxerre, kalesini ise sadece 1 maçta gole kapatabildi. İnişli çıkışlı bir performans grafiğiyle sezonu açan ev sahibi, bu hafta ligin en formda takımlarından Marsilya karşısına çıkacak.

Marsilya Çok Formda

Marsilya harika bir form grafiğiyle Fransa Ligue 1’de yeni sezona başladı. Igor Tudor göreve gelişiyle birlikte büyük eleştiri toplarken, sezonun açılmasıyla birlikte Marsilya’nın performansları tüm eleştirileri geride bıraktı. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, zirvenin ortakları arasında. Geçtiğimiz hafta kuruluşunun 123. yıl dönümünde Clermont’u sahasında 1-0’lık skorla mağlup etti ve Veldorme Stadı’nda harika performansını sürdürdü. Son 3 haftada kazanan konuk ekip, 5 maç sonunda tam 10 gole imza attı. Yeni transferler Nuno Tavares, Luis Suarez ve Alexis Sanchez takımın en golcü isimleri. Marsilya güçlenen kadrosuyla çok formda.

Auxerre – Marsilya Maç Bilgileri

Auxerre – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre takımında Theo Pellenard, Gaetan Charbonnier ve Julian Jeanvier sakat. Marsilya cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Paul Joly, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Chancel Mbemba, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezona yeni hocasıyla harika bir başlangıç yapan Marsilya, güçlenen kadrosuyla güven verdi. Ligin namağlup takımı Auxerre deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sezona harika bir başlangıç yapan Marsilya, namağlup serisini Auxerre deplasmanında galibiyetle taçlandırdı. Yeni transferleriyle harika bir uyum yakalayan Marsilya, aldığı 3 puanla bizleri yanıltmadı.