TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Alanyaspor İddaa Tahmini 03.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor deplasmanda, Başakşehir’in konuğu olacak. Mücadele saat 19.15’de başlayacak ve  Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Başakşehir ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 1.99, beraberlik tercihinin 3.70, Alanyaspor galibiyetinin ise 3.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Başakşehir İyi Başladı

Başakşehir, Süper Lig’de yeni sezona iyi bir giriş yaptı. Kasımpaşa ve Kayserispor karşısında kazanmayı başaran İstanbul ekibi, Konyaspor deplasmanında ise golsüz berabere kalmıştı. Süper Lig’de oynadıkları 3 maçta 7 puan topladılar ve zirve takibini sürdürüyorlar. UEFA Konferans Ligi’nde ise Antwerp’i deplasmanda 3-1 mağlup ederek gruplara kalan Başakşehir’de moraller yerinde. Süper Lig’de bu hafta konuk edecekleri Alanyaspor karşısında maçın favorisiler. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor’dan Sürpriz Mağlubiyet

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta sürpriz bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’a 1-0 mağlup oldular. 4. haftaya kadar İstanbulspor’un ne puanı ne de golü bulunuyordu ama Alanyaspor, zayıf rakibine karşı şok bir mağlubiyet yaşadı. Süper Lig’de geride kalan 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Alanyaspor, son 3 maçından ise galibiyet çıkartamadı. Bu sezon kalesini gole kapatmakta da zorlanan Francisco Farioli’nin ekibi, 4 maçta da gol yedi. Bu hafta konuk olacakları Başakşehir deplasmanında da işleri son derece zor.

Başakşehir – Alanyaspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15 Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Umut Güneş, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Başakşehir, maçın favorisi. Alanyaspor son 2 haftada 5 puan kaybetti.3 maçta 7 puan toplayan Başakşehir formda. Bu hafta konuk edecekleri Alanyaspor karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.99

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, çıkışını devam ettirdi. Formsuz Alanyaspor karşısında 2-0 kazanarak haftayı 3 puan ile kapattılar.