TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Konyaspor Bahis Tahmini 03.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Giresunspor iç sahada, Konyaspor ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Giresunspor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Giresunspor kazanır 2.60, beraberlik 3.40, Konyaspor kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış. 

Giresunspor Sürpriz Arayacak

Giresunspor, Süper Lig’de ilk 4 haftada 2 galibiyet aldı. Galatasaray ve Kasımpaşa galibiyetleri ile moral bulan Karadeniz ekibi, geçen hafta konuk olduğu Kayserispor deplasmanından ise puansız döndü. Süper Lig’de ilk 4 haftada sergiledikleri en kötü performanstı diyebiliriz. Topladığı 6 puan ile 11. sırada bulunan Hakan Keleş’in öğrencileri, bu hafta Konyaspor’u konuk edecek. Ligin güçlü takımlarından biri olan Konyaspor’a karşı işlerinin zor olduğunu da belirtelim. Maç öncesinde Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor 4 Maçtır Kaybetmiyor

Konyaspor, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Yeşil Beyazlılar, rakibini 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Konyaspor’a galibiyeti getiren gol ise Muhammet Demir’den geldi. Süper Lig’de ilk 4 haftada mağlubiyeti bulunmayan ve bu 4 maçta da kalesini gole kapatmayı başaran Konyaspor, sezona iyi bir giriş yaptı. 4 hafta sonunda 8 puan toplayan İlhan Palut’un ekibi, lider Beşiktaş’ın takibini sürdürüyor. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Konyaspor’da savunmadan Adil Demirbağ kart cezalısı.

Giresunspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Giresunspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 21.45’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da savunmadan Adil Demirbağ kart cezalısı.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Serginho, Hamidou Traore, Umut Nayir, Riad Bajic

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

Konyaspor, Süper Lig’de henüz kalesinde gol görmedi. Geçen hafta Fenerbahçe’yi tek golle 1-0 geçtiler ve yenilmezlik serisini sürdürdüler. Bu sezon savunmada dirençliler. Giresun’da oynanacak maçta 3 golün çıkmayacağını düşünüyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.66

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, tek golle kazandı. Giresunspor’u 1-0 mağlup ettiler ve zirve takibini sürdürdüler.