TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 03.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor evinde, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.15’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Sivasspor Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 2.31, beraberlik 3.50, Fatih Karagümrük kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Sivasspor 4 Maçtır Kazanamıyor

Sivasspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından puan çıkartamadı. İlk yarıda yedikleri gollerle maçı 3-1 kaybettiler. Süper Lig’de 4 hafta geride kaldı ve Sivasspor’un henüz galibiyeti bulunmuyor. İlk 4 haftada sadece 2 puan toplayabilen Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, bu hafta Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Taraftarı önünde oynadığı 2 maçtan da 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Yiğidolar, bu hafta Fatih Karagümrük karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Sivasspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük Farklı Kazandı

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de ilk 2 haftayı puansız kapatmıştı. Alanyaspor’a 4-2, Beşiktaş’a ise 4-1 kaybettiler. 3. haftayı bay geçen Andrea Pirlo’nun ekibi, geçtiğimiz hafta ise Ankaragücü karşısında kazanarak 3 puanı kaptı. Fabio Borini önderliğinde Ankaragücü karşısında 4-1 kazandılar ve bu sezon Süper Lig’de ilk kez galibiyet sevinci yaşadılar. Hücumda üretken bir Fatih Karagümrük var ama savunma için aynı şeyleri söylemek zor. Fatih Karagümrük, Süper Lig’de oynadığı 3 maçta kalesinde 9 gol gördü. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Sivasspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.15’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Fredrik Ulvestad, Isaac Cofie, Max Gradel, Hakan Arslan, Mustapha Yatabare

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Matteo Ricci, Fabio Borini, Ahmed Musa, Yan Karamoh, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Sivasspor, maçın favorisi. Bu sezon Süper Lig’e iyi başlayamadılar. 4 maçtır kazanamıyorlar. Bu hafta konuk edecekleri Fatih Karagümrük karşısında reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Sivasspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.99

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.31

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldılar.