Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Freiburg İddaa Tahmini 03.09.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 3 Eylül Cumartesi günü 6. hafta mücadeleleri sahne alıyor. Bayer Leverkusen ile Freiburg‘un vereceği 3 puan mücadelesi, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:30.

Best10, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.99, beraberliğe 3.71, Freiburg galibiyetine ise 3.71 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.69, beraberliğe 3.37, konuk ekibe ise 3.29 oran veriyor.

Leverkusen 3 Hafta Sonra Kazandı

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 3 haftanın en zayıf halkası olan Bayer Leverkusen, yeni sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mainz 05 deplasmanından 3-0’lık galibiyetle aldı. Gerardo Seoane ve öğrencileri, fişi ilk yarıdan çekerken, 3-0’lık üstünlükle soyunma odasına girdi. İkinci yarıyı ise 9 kişi tamamlamalarına rağmen skoru korudular. Sezonun ilk galibiyeti ev sahibinde yüzleri güldürürken, Piero Hincapie ve Mitchel Bakker cezalı duruma düştü. Geçen sezon Bundesliga’nın en iyi performanslarından birini sergileyen ev sahibi, yeni sezonda kadro kalitesini korumasına rağmen, kabus gibi bir başlangıca imza attı. Mainz 05 galibiyetiyle toparlanan Bayer Leverkusen, Freiburg karşısında kazanmaya devam etmek istiyor.

Freiburg 2 Haftadır Kazanıyor

Freiburg yeni sezonda Almanya Bundesliga’nın iyi takımları arasında yer alıyor. Christian Streich ve öğrencileri sezona iyi bir başlangıç yaparken, 4 haftadan 3 galibiyetle 9 puan toplamayı başardı. Augsburg deplasmanında aldığı 4-0’lık galibiyetle sezonu açan konuk ekip, Stuttgart ve Bochum karşısında ise 1-0’lık galibiyetlere imza attı. Sadece 2. hafta Dortmund karşısında kalesini gole kapatamayan ve mağlup olan Freiburg, son 2 hafta Stuttgart ve Bochum’u mağlup ederek etkisini sürdürdü. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen konuk ekip, yeni sezonda hücum etkisini yanı sıra, savunmadaki başarısıyla dikkat çekti. Üst sıra mücadelesini sürdüren konuk ekip, bu hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak.

Bayer Leverkusen – Freiburg Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen takımında Mitchel Bakker ve Piero Hincapie kart cezalısı. Andrei Lunev, Karim Bellarabi ve Amine Adli’nin sakatlığı bulunuyor. Freiburg cephesinde ise Kevin Schade ve Lucas Höler’in sakatlığı bulunuyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Edmond Fayçal Tapsoba, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Charles Aranguiz, Jeremie Frimpong, Robert Andrich, Adam Hlozek, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Patrik Schick.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, toparlanma sinyalleri veren Bayer Leverkusen ve sezona iyi bir başlangıç yapan Freiburg’un, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan mücadelede Bayer Leverkusen 2 golle mağlup olurken, Freiburg ise deplasmanda 3 golle kazandı. Freiburg ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. Kazananları tebrik ederiz.