Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Leeds United İddaa Tahmini 03.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leeds United deplasmanda, Brentford’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Brentford ile Leeds United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Brentford galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.75, Leeds United galibiyetinin ise 3.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brentford 3 Maçtır Kazanamıyor

Brentford, geçtiğimiz hafta içi Selhurst Park’da Crystal Palace’ın konuğu oldu. 1-0 geriye düştükleri maçta Wissa’nın golüyle 1 puan almayı başardılar. Uzatmalarda birçok pozisyon bulmalarına rağmen değerlendiremediler. Maçın son 5 dakikasında Brentford’un kazanabileceği maç senaryo çıktı ama galibiyet golünü bulamadılar. Premier Lig’de bu sezon tek galibiyeti bulunan Brentford, ligin 2. haftasında Manchester United’ı 4-0 mağlup etmişti. Bu hafta Leeds United’ı konuk edecek Brentford’da Sergi Canos ve Ethan Pinnock’un sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United’dan 1 Puan

Leeds United, geçtiğimiz hafta içi Elland Road’da konuk etiği Everton ile golsüz berabere kaldı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmada Luis Sinisterra’nın golüyle 1 puan almayı başardılar. Kolombiyalı oyuncu, ilk kez ilk 11 çıktığı maçta golünü atmayı da başardı. Premier Lig’de bu sezon sadece 1 mağlubiyeti bulunan Leeds United, ligin 4. haftasında AMEX’de Brighton’a 1-0 kaybetmişti. Bu hafta Brentford deplasmanına konuk olacak Leeds United’da Luke Ayling, Junior Firpo ve Rodrigo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Brentford – Leeds United Maç Bilgileri

Brentford – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Sergi Canos ve Ethan Pinnock’un sakatlıkları devam ediyor. Leeds United’da Luke Ayling, Junior Firpo ve Rodrigo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

İddaa Tahmini

Brentford, maçın favorisi. Leeds United, dış saha maçlarında güven vermiyor. Thomas Frank’ın ekibi iç sahada kazanır ve haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu:5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ivan Toney attı, Brentford kazandı. İç sahada konuk ettikleri Leeds United’ı 5-2 ile geçtiler.