Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea West Ham İddaa Tahmini 03.09.2022

İngiltere Premier Lig’de puan kayıpları yaşayan Chelsea iç sahada, West Ham’ı konuk edecek. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports MAX 2 kanalından takip edilebileceğini belirtelim.

Chelsea West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 1.50, beraberlik 4.70, West Ham kazanır ise 6.50 olarak açıklanmış.

Chelsea Puansız Döndü

Chelsea, Premier Lig’de bu sezon geride kalan 5 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi Southampton deplasmanına konuk olan Chelsea, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Raheem Sterling’in golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Sezon başında beklenmedik puan kayıpları yaşayan Chelsea’de moraller bozuk. Hala net bir 9 numara takviyesi yapmamaları, son derece düşündürücü. Bu hafta Stamford Bridge’de West Ham’ı konuk edecek Chelsea’de N’Golo Kante’nin sakatlığı devam ediyor.

West Ham Sürpriz Arayacak

West Ham, geçtiğimiz hafta içi Londra derbisinde Tottenham’ı konuk etti. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmada Tomas Soucek’in attığı golle 1 puan almayı başardılar. Premier Lig’de bu sezon tek galibiyeti bulunan David Moyes’un ekibi, bu hafta sonu yine Londra derbisi oynayacak. Bu kez Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacaklar. Yeni transfer Thilo Kehrer’in West Ham kariyerine iyi başlayamadığı bir gerçek. Brighton maçında penaltı yaptıran Kehrer, Tottenham maçında da kendi kalesine gol attı. Bu hafta Chelsea’ye konuk olacak West Ham’da Nayef Aguerd’in sakatlığı devam ediyor.

Chelsea – West Ham Maç Bilgileri

Chelsea – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de N’Golo Kante’nin sakatlığı devam ediyor. West Ham’da Nayef Aguerd’in sakatlığı devam ediyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Chelsea, maçın favorisi. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyorlar ama bu hafta kazanmaları gerek. Stamford Bridge’de West Ham’ı mağlup ederler ve Southampton mağlubiyetini unuttururlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, Londra derbisinde öne geçti ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Stamford Bridge’de 2-1 kaybettiler.