Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Liverpool İddaa Tahmini 03.09.2022

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü tam 8 maç var. Günün ilk maçında Liverpool deplsamanda, Everton’a konuk olacak. Mücadele saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Everton – Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Everton kazanır 8.20, beraberlik 5.15, Liverpool kazanır ise 1.40 olarak açıklanmış.

Everton 5 Maçtır Kazanamıyor

Everton’ın Premier Lig’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Elland Road’da Leeds United’ın konuğu olan Everton, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Anthony Gordon’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Frank Lampard’ın ekibi yeni sezona da son derece kötü başladı. Bu hafta Merseyside derbisinde Everton’ı konuk edecekler ve işleri hiç kolay değil. Maç öncesinde Everton’da Dominic Calvert Lewin, Andre Gomes ve Yerry Mina’nın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool’dan 3 Puan

Liverpool, geçtiğimiz hafta içi Anfield’da konuk ettiği Newcastle United’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Isak’ın golüyle geriye düşen Liverpool, Firmino ile durumu eşitledi. 90+7’de Fabio Carvalho’nun attığı golle maçı 2-1 kazanan Liverpool, altın değerinde bir 3 puan elde etti. Premier Lig’de bir önceki hafta ise Bournemouth’u 9-0 mağlup etmeyi başardılar. Son 2 maçından da kazanarak ayrılan ve moral bulan Liverpool, Merseyside derbisinde karşılaşacağı Everton karşısında da maçın favorisi. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago, Curtis Jones ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor.

Everton – Liverpool Maç Bilgileri

Everton – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Dominic Calvert Lewin, Andre Gomes ve Yerry Mina’nın sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Thiago, Curtis Jones ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Yerry Mina, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Dele Alli, Donny van de Beek, Demarai Gray, Salomon Rondon

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Luis Diaz, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, derbide favori olan taraf. Everton’ın henüz galibiyet alamadığını belirtelim. Liverpool ise son 2 maçta fire vermedi ve çıkışa geçti. Merseyside derbisinde de Everton’ı mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.23

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.40

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, bir puan kaybı daha yaşadı. Merseyside derbisinde Everton ile golsüz berabere kaldılar. Bu sezon geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyet alabildiler.