İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 03.09.2022

3 Eylül Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde 5. hafta heyecanı yaşanırken, 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Union Berlin – Bayern Münih: H2, 1.70 (iddaa) – 1.95 (intobet) ; Almanya Bundesliga sahnesinde zirveni en yakın takipçisi Union Berlin ile lider Bayern Münih karşı karşıya gelecek. 3 Eylül Cumartesi günü İddaa fikstüründe ye alan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Union Berlin, Almannya Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih karşısına yeni sezonun namağlup takımlarından biri olarak çıkıyor. Urs Fischer ve öğrencileri, 4 haftalık fikstürden 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başardı. İç sahada çıktığı tüm maçları kazanan Union Berlin, tek puan kaybını ise Mainz 05 deplasmanında golsüz beraberlikle yaşadı. 4 maçta 11 kez rakip fileleri havalandıran ev sahibi, kalesinde ise 3 gole izin verdi. Son olarak konuk olduğu Schalke 04 deplasmanından 6-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Union Berlin cephesinde, Sheraldo Becker 4 gole imza attı ve hücum hattının en iyi performansını sergiledi. Union Berlin zorlu hafta öncesi çok formda. Almanya Bundesliga’da son 10 yıla şampiyonluklarıyla damga vuran Bayern Münih, yeni sezonda da zirvedeki yerini bırakmıyor. Geçtiğimiz hafta Mönchengladbach karşısında 1-1’lik beraberlikle sezonun ilk hatasını yapan Nagelsmann’ın öğrencileri, 2 puan kaybına rağmen liderlik koltuğunda oturuyor. İlk 3 haftada tam 15 golle 9 puan toplayan konuk ekip, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Ligin en golcü takımı olan Bayern, Lewandowski’nin ayrılışının ardından yeni transferi Mane ile gol sorununu çözdü. Bu hafta liderlik koltuğunu korumak için Union Berlin deplasmanına konuk olacak olan Bayern Münih, Gladbach beraberliğine rağmen 4 maçta sergilediği futbolla ligin en iyisi. Yeni sezonda yoluna doludizgin devam eden Bayern Münih, en yakın rakibi Union Berlin karşısında iyi performansını 3 puanla taçlandıracaktır. Konuk ekibin rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Frankfurt – Leipzig: KGVAR, 1.38 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; 3 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Eintracht Frankfurt ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 5. hafta mücadelesini, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Frankfurt, Almanya Bundesliga serüveninde ilk galibiyetini aldı. Ole Glasner’in öğrencileri, ilk 3 haftayı 2 puanla geride bırakırken, sezonun ilk galibiyeti geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanında 4-3’lük skorla geldi. UEFA Süper Kupa finalinde alınan 2-0’lık Real Madrid mağlubiyetiyle birlikte sezona kötü başlayan ev sahibi, Bundesliga sahnesinde ise 6-1’lik Bayern Münih hezimetinin ardından, Hertha Berlin ve Frankfurt ile berabere kalmıştı. Ligde tüm rakipleri karşısında skor üretmeyi başaran ev sahibi, yeni transferlerinde takıma dahil olmasıyla birlikte etkili olmaya başladı. Ligde son 3 haftayı mağlubiyet almadan geçiren Frankfurt, Leipzig karşısına moralli çıkacak. Konuk ekip Leipzig cephesinde ise yeni sezon Almanya Süper Kupa finalinde 5-3’lük Bayern Münih mağlubiyetiyle başlarken, Almanya Bundesliga’nın ilk 3 haftasında devam etti. İlk 2 hafta Stuttgart ve Werder Bremen karşısında gollü beraberliklere imza atan Leipzig, sezonun ilk mağlubiyetini ise Union Berlin deplasmanında aldı. Geçtiğimiz hafta sahasında Wolfsburg’u konuk eden Domenico Tedesco’nun öğrencileri, tüm kötü gidişata rağmen takım en iyi performansını sergileyen Christopher Nkunku’nun golleriyle 2-0’lık galibiyete imza attı. Yıldız golcü 4 maçta 4 gollük katkı sağladı. Yeni sezonda çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başaran Leipzig, 4 maç sonra gelen galibiyetle birlikte yükselişe geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’da ilk galibiyetlerini 4. hafta alan Frankfurt ve Leipzig, bu hafta galibiyetlerine devam etmek için sahaya çıkıyor. Kaybedilen puanların arından kazanmaya ihtiyacı olan iki takımda, galibiyet hedefiyle mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

Bochum – Werder Bremen: MS 2, 2.08 (iddaa) – 2.34 (intobet) ; 3 Eylül Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde 5. hafta heyecanı yaşanırken, Bochum sahasında Werder Bremen’i konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:30. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 4 hafta sona ererken, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Yeni sezona Thomas Reis önderliğinde kabus gibi bir başlangıç yapan ev sahibi, 4 haftalık fikstürden puan çıkaramadı. Sırasıyla Mainz 05, Hoffenheim, Bayern Münih ve Frebirug’a kaybeden Bochum, 7-0’lık Bayern Münih hezimetiyle dibe vururken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Freiburg’a 1-0 kaybetti. Son 2 haftada gol atma başarısı gösteremeyen ev sahibinde teknik adamın koltuğu tehlikeye girdi. 12 transfere imza atan Bochum, geçen sezonki başarısından uzak bir görüntüyle Bundesliga macerasına geri döndü. Ev sahibi bu hafta ligin yeni temsilcilerinden Werder Bremen karşısında kabusa son vermek istiyor. Ole Werner ve öğrencilerini yenilmezlik serisi 3 hafta sürdü. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi Werder Bremen,  3 maçlık periyottan 5 puan toplamayı başardı ve namağlup performansıyla dikkat çekti. Konuk ekip özellikle hücum hattındaki etkisiyle yeni sezona iyi bir başlangıç yaparken, ilk 2 haftada 2-2’lik skorlarla alınan Stuttgart ve Wolfsburg beraberliklerinin ardından, Dortmund karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza attı. Tarihi geri dönüş konuk ekipte moralleri yerine getirse de, Werder Bremen ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta sahasında Frankfurt’a karşı aldı. 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalayan Bremen cephesinde, savunmadaki hatalar bir kez daha puan kaybını getirdi. Golcüleriyle güven veren Werder Bremen, savunma performansıyla ise güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’da yeni sezon gol ve golcülerinin performansıyla damga vuran Werder Bremen, ligin en zayıf halkası Bochum karşısında galip gelmeyi başaracak ve iyi performansını sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.87

intobet Bahis Oranı: 6.93