Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Napoli İddaa Tahmini 03.09.2022

Lazio sahasında Napoli‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin zorlu derbisi 3 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, futbol severler S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilir. Mücadeleye Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.55, Napoli galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.56, beraberliğe 3.03, konuk ekibe ise 2.13 oran veriyor.

Lazio Galibiyeti Kaçırdı

Lazio, İtalya Serie A Ligi’nin hafta içi mesaisinde Sampdoria’yı elinden kaçırdı. Sarri ve öğrencileri, gol adın Ciro Immobile ile ilk yarıda 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, bir türlü farkı 2’ye çıkaramayan ev sahibinde galibiyetin kaçmasına neden olan büyük hata oyuna sonradan giren Marcos Antonio’dan geldi ve bitime saniyeler kala beraberlik golünü kalesinde gören Lazio galibiyeti kaçırdı. Sezona harika bir başlangıç yapan ev sahibi, iç sahada Bologna ve İnter’i mağlup etmeyi başarırken, deplasmanda Torino ve Sampdoria ile berabere kaldı. Yeni sezonda iç saha etkisiyle rüşdünü ispatlayan ve ilk derbisinde İnter’i mağlup etmeyi başaran Lazio, Napoli derbisinde iç saha galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Napoli Namağlup Devam Ediyor

Napoli cephesinde İtalya Serie A Ligi serüveni 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup devam ediyor. Geçen sezon şampiyonluk yarışından son virajda kopan konuk ekip, yeni sezonda şampiyonluk için güçlü bir kadro kurarken, yaptığı harika başlangıcın ardından son 2 haftada beraberliklerle yetindi. Sezon açılışını Hellas Verona deplasmanında 5-2’lik galibiyetle yapan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 4-0’lık Monza galibiyetiyle etkisini sürdürdü. Son 2 haftada ise Fiorentina ve Lecce ile berabere kalan konuk ekip, oyun etkisini sürdürmeyi başarsa da, skor hakimiyetini ortaya koyamadı. Lecce karşısında Eljif Elmas’ın golüyle öne geçen Napoli, kalesini gole kapatamadı ve haftayı 1-1’lik beraberlikle noktaladı. Yeni sezonun ilk derbisine Lazio deplasmanında çıkacak olan Napoli, harika galibiyetlerine ezeli rakibi karşısında geri dönmek istiyor.

Lazio – Napoli Maç Bilgileri

Lazio – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Manuel Lazzari, Danilo Cataldi, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Mattia Zaccagni, Ciro Immobile.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Victor Osimhen, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde namağlup bir performans ortaya koyan Lazio ve Napoli, kısa sürede rüştünü ispatladı. İki formda takımında dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük kuramayacağı görüşündeyim.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.01

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli dev derbiyi yeni transferleriyle kazandı. İlk yarıda 1-0 geriye düşen Napoli, Kim Min Jae’nin golüyle devre arasına 1-1’lik beraberlikle girerken, ikinci yarıda galibiyet golünü Khvicha Kvaratskhelia attı ve Napoli 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.