Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Arsenal İddaa Tahmini 04.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Lider Arsenal deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester United – Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Manchester United kazanır 2.62, beraberlik 3.60, Arsenal kazanır ise 2.68 olarak açıklanmış.

Manchester United Deplasmanda Kazandı

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi bir galibiyet daha aldı. King Power’da konuk oldukları Leicester City’i Jadon Sancho’nun attığı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar. Premier Lig’de ilk 2 haftadan puan çıkartamayan Kırmızı Şeytanlar, son 3 maçından ise galibiyet ile ayrıldı ve çıkışa geçti. Son 3 maçından 9 puan çıkartan Manchester United’da moraller yerinde. Erik ten Hag’ın öğrencileri, bu hafta lider Arsenal’ı konuk edecek ve Arsenal karşısında da 3 puan hedefliyorlar. Maç öncesinde Manchester United’da Victor Lindelöf ve Anthony Martial’ın sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal’dan Üst Üste Galibiyetler

Arsenal’da galibiyet serisi devam ediyor. Premier Lig’de hafta içi Emirates’de Aston Villa’yı konuk eden Arsenal, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Aston Villa karşısında zorlandılar ama kazanmayı bildiler. Premier Lig’de bu sezon 5 haftada 5 galibiyet alarak 15 puan toplayan Mikel Arteta’nı ekibi, yoluna fire vermeden devam ediyor. Uzun bir zaman sonra Premier Lig’e böylesine bir giriş yapan Arsenal’da şampiyonluk umutları bir nebze olsun artmaya başladı Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Arsenal, sezonun en zorlu maçlarından birine çıkacak. Maç öncesinde Arsenal’da Thomas Partey ve Mohamed Elneny’nin sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United – Arsenal Maç Bilgileri

Manchester United – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Victor Lindelöf ve Anthony Martial’ın sakatlıkları devam ediyor. Arsenal’da Thomas Partey ve Mohamed Elneny’nin sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Hary Maguire, Alex Telles, Scott McTominay, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Arsenal’ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Fabio Vieira, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Manchester United, Premier Lig’de son 3 maçta da fire vermedi. Arsenal ise 5’de 5 yaparak sezona başladı ve liderliğini devam ettiriyorlar. Özellikle hücumda da çok üretkenler. Old Trafford’da oynanacak karşılaşma karşılıklı goller bekliyorum. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.84

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, net bir galibiyet aldı. Lider Arsenal’ı 3-1 ile geçtiler ve üst üste 4. Galibiyetini aldılar.