Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Crystal Palace Bahis Tahmini 03.09.2022

İngiltere Premier Lig’de 6. Hafta heyecanı sürüyor. Crystal Palace deplasmanda, Newcastle United’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Connect sitesinden izlenebileceğini belirtelim.

Newcastle United ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Newcastle United kazanır 2.08, beraberlik 3.45, Crystal Palace kazanır ise 3.85 olarak açıklanmış. 

Newcastle United’dan İlk Mağlubiyet

Newcastle United, Premier Lig’de ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta içi yaşadı. Anfieldf’da konuk oldukları Liverpool’a 2-1 kaybettiler. Uzatma dakikalarında yediği golle kaybeden Eddie Howe’un ekibi, Premier Lig’de son 4 maçta galibiyet alamadı. Yeni transfer Isak’ın golüyle Liverpool karşısında öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bu hafta ise St. James Park’da Crystal Palace’ı konuk edecekler. İç sahada oynadıkları son maçta Manchester City ile 3-3 berabere kaldıklarını belirtelim. Maç öncesinde Newcastle United’da Jonjo Shelvey ve Federico Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace 2 Puan Bıraktı

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta içi konuk ettiği Brentford ile 1-1 berabere kaldı. Wilfred Zaha’nın golüyle öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Maçın sonlarına doğru yediği golle 2 puan bırakan Crystal Palace, aldığı beraberlik için şanslıydı diyebiliriz. Uzatma dakikalarında Brentford, net fırsatlardan yararlanamadı. Premier Lig’de bu sezon tek galibiyeti bulunan Patrick Vieira’nın ekibi, Newcastle United deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson ve James Tomkins’in sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United – Crystal Palace Maç Bilgileri

Newcastle United – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Jonjo Shelvey ve Federico Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace’da Nathan Ferguson ve James Tomkins’in sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Newcastle United’da Crystal Palace’da kolay skor üretebilen takımlar. St. James Park’da iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, yine puan kaybı yaşadı. St. James Park’da konuk ettikleri Crystal Palace ile golsüz berabere kaldılar.