Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Bournemouth Bahis Tahmini 03.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Bournemouth deplasmanda, Nottingham Forest’a konuk olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Nottingham Forest ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 2.05, beraberlik 3.55, Bournemouth kazanır ise 3.80 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Farklı Kaybetti

Nottingham Forest’ın bu sezon Premier Lig’de oynadığı 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Ligin 2. haftasında West Ham karşısında 1-0 kazanarak, Premier Lig’de sezonun ilk galibiyetini almışlardı. Geçtiğimiz hafta içi Etihad’da Manchester City’e konuk olan Steve Cooper’ın ekibi sahadan 6-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Erling Haaland’ı bir türlü marke edemediler ve farklı bir yenilgi yaşadılar. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Nottingham Forest, 15. sırada yer alıyor. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards’ın sakatlığı devam ediyor.

Scott Parker Görevden Alındı

Bournemouth’da Scott Parker dönemi sona erdi. Premier Lig’de Anfield’da Liverpool karşısında alınan 9-0’lık mağlubiyetin ardından Scott Parker’ın görevine son verildi. Premier Lig’de bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Bournemouth’un tek galibiyeti bulunuyor. Ligin ilk haftasında Vitality’de konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-0 mağlup etmişlerdi. Son 4 maçında da gol atmayı başaramayan Bournemouth, hücumda sorun yaşıyor. Bu hafta Nottingham Forest’a konuk olacak Bournemouth’da Joe Rothwell ve Ryan Fredericks sakat olan isimler.

Nottingham Forest – Bournemouth Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Omar Richards’ın sakatlığı devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Bournemouth, geçen hafta Wolverhampton ile golsüz berabere kaldı. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta da skor üretemediler. Hücumda etkisizler. Nottingham Forest’da 2 haftadır gol bulamıyor. City Ground’da 2.5 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.63

Betroad Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest, 2-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamadı. City Ground’da konuk ettikler Bournemouth’a 3-2 mağlup oldular.