Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Schake 04 Bahis Tahmini 03.09.2022

Almanya Bundesliga‘da 5. hafta heyecanı başlıyor. 3 Eylül Cumartesi akşamı ligde henüz galibiyeti bulunmayan Stuttgart ve Schake 04 karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

Hovarda, Stuttgart kazanır seçeneğine 1.81, beraberliğe 3.95, Schalke 04 kazanır seçeneğine ise 4.26 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.20 oran kazandırıyor.

Stuttgart 10 Kişiyle Kaybetmedi

Stuttgart cephesinde zor günler yeni sezonda devam ediyor. Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri geçen sezon küme düşmekten averaj farkıyla kurtulurken, yeni sezonda ise ilk 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Sezon başında 6 yeni transfere imza atan Stuttgart, 4 maçtan sadece 3 beraberlikle 3 puan topladı. Leipzig, Werder Bremen ve Köln karşısında 1’er puana razı gelen Stuttgart, Freiburg karşısında ise haftayı 1-0’lık mağlubiyetle tamamladı. Son olarak Köln deplasmanına konuk olan ev sahibi, 56. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Schalke 04 Galibiyetten Uzak

Schalke 04 geçtiğimiz hafta iç sahada ağır bir hezimetle karşı karşıya kaldı. Ligin yeni temsilcisi taraftarı önünde Union Berlin’e 6-1 kaybetti ve ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Frank Kramer ve öğrencileri 1 sezon aranın ardından döndüğü Bundesliga sahnesinde 4 maçtan 2 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Köln ve Union Berlin karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamayan konuk ekip, Wolfsburg ve Gladbach karşısında ise 1’er puanla yetindi. Kalesinde tam 11 gole engel olamayan Schalke 04, rakip filelere ise sadece 4 gol gönderebildi. Zor günler geçiren ligin yeni temsilcisi hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermemeye devam ediyor.

Stuttgart – Schalke 04 Maç Bilgileri

Stuttgart – Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart cephesinde Luca Pfeiffer kart cezalısı. Nikolas Nartey’in sakatlığı devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Josha Vagnoman, Borna Sosa, Naouirou Ahamada, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Thomas Ouwejan, Alex Kral, Rodrigo Zalazar Martinez, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında henüz galibiyeti bulunmuyor. Maç kazanmakta zorlan Stuttgart ve Schalke 04, karşılaşmada skor üremeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Stuttgart ve Schalke 04 birbirlerine diş geçiremedi. İki takımda 1’er puan razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.