Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Fulham İddaa Tahmini 03.09.2022

İngiltere Premier Lig’de bu sezon mağlubiyeti bulunmayan Tottenham iç sahada, Fulham karşısında 3 puan arayacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Tottenham Fuham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Tottenham kazanır 1.43, beraberlik 4.95, Fuham kazanır ise 7.70 olarak açıklanmış.

Tottenham 5 Maçtır Kaybetmiyor

Tottenham, bu sezon Premier Lig’de adından söz ettirecek gibi. Premier Lig’de 5 hafta geride kaldı ve Tottenham’ın henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Lider Arsenal’ın takibini sürdüren Londra ekibi, 3. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Londra derbisinde West Ham’ın konuğu olan Antonio Conte’nin öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. West Ham karşısında öne geçtiler ama skoru koruyamadılar. Bu hafta iç sahada Fulham’ı konuk edecek olan Tottenhami maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Oliver Skipp’in sakatlığı devam ediyor.

Fulham Dikkat Çekiyor

Fulham, bu sezon dikkat çekici sonuçlar almaya devam ediyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi Brighton’ı konuk eden Fulham, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Sırp golcü Aleksandar Mitrovic, yine golünü atmayı başardı ve Fulham’ı galibiyete taşıdı. Premier Lig’de bu sezon Fulham’ın geride kalan 5 maçta sadece 1 mağlubiyeti var. 2 hafta önce Emirates’de Arsenal’a 2-1 kaybetmişlerdi ama o maçta da çok iyi oynadıklarını belirtelim. Maç öncesinde Fulham’da Harry Wilson’ın sakatlığı devam ediyor.

Tottenham – Fulham Maç Bilgileri

Tottenham – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Oliver Skipp’in sakatlığı devam ediyor. Fulham’da Harry Wilson’ın sakatlığı devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Joao Palhinha, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Tottenham, maçın favorisi. Premier Lig’de 5 hafta geride kaldı ve henüz mağlubiyetleri bulunmuyor. Fulham, ligin dikkat çeken takımlarından biri. İlk 5 haftada önemli sonuçlar aldılar. Tottenham’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Fulham’ı iç sahada mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, haftayı 3 puan ile kapattı. Fulham’ı 2-1 mağlup ettiler ve lider Arsenal’ın takibini sürdürdüler.