Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Bayern Münih İddaa Tahmini 03.09.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde zirveni en yakın takipçisi Union Berlin ile lider Bayern Münih karşı karşıya gelecek. 3 Eylül Cumartesi günü İddaa fikstüründe ye alan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Union Berlin galibiyetine 8.01, beraberliğe 5.51, Bayern Münih galibiyetine ise 1.36 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.43, 2.5 Alt 2.93 oran kazandırıyor.

Union Berlin Zirvenin Ortağı

Union Berlin, Almannya Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih karşısına yeni sezonun namağlup takımlarından biri olarak çıkıyor. Urs Fischer ve öğrencileri, 4 haftalık fikstürden 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başardı. İç sahada çıktığı tüm maçları kazanan Union Berlin, tek puan kaybını ise Mainz 05 deplasmanında golsüz beraberlikle yaşadı. 4 maçta 11 kez rakip fileleri havalandıran ev sahibi, kalesinde ise 3 gole izin verdi. Son olarak konuk olduğu Schalke 04 deplasmanından 6-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Union Berlin cephesinde, Sheraldo Becker 4 gole imza attı ve hücum hattının en iyi performansını sergiledi. Union Berlin zorlu hafta öncesi çok formda.

Bayern Münih Lider Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da son 10 yıla şampiyonluklarıyla damga vuran Bayern Münih, yeni sezonda da zirvedeki yerini bırakmıyor. Geçtiğimiz hafta Mönchengladbach karşısında 1-1’lik beraberlikle sezonun ilk hatasını yapan Nagelsmann’ın öğrencileri, 2 puan kaybına rağmen liderlik koltuğunda oturuyor. İlk 3 haftada tam 15 golle 9 puan toplayan konuk ekip, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Ligin en golcü takımı olan Bayern, Lewandowski’nin ayrılışının ardından yeni transferi Mane ile gol sorununu çözdü. Bu hafta liderlik koltuğunu korumak için Union Berlin deplasmanına konuk olacak olan Bayern Münih, Gladbach beraberliğine rağmen 4 maçta sergilediği futbolla ligin en iyisi.

Union Berlin – Bayern Münih Maç Bilgileri

Union Berlin – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Matthijs De Ligt, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Kingsley Coman, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda yoluna doludizgin devam eden Bayern Münih, en yakın rakibi Union Berlin karşısında iyi performansını 3 puanla taçlandıracaktır. Konuk ekibin rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.70

Rexbet Oranı: H2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’nın iki namağlup takımı birbirlerine galibiyet şansı tanımadı. Union Berlin ve Bayern Münih, ligde namağlup yürüyüşünü 1-1’lik beraberlikle sürdürdü.