LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Espanyol İddaa Tahmini 04.09.2022

İspanya La Liga’da 4. hafta maçında, Athletic Bilbao ile Espanyol kozlarını paylaşacak. Karşılaşm saat 17.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Athletic Bilbao ile Espanyol takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Athletic Bilbao galibiyetine 1.60, beraberlik tercihine 3.95, Espanyol galibiyetine ise 6.30 verildiğini görüyoruz.

Athletic Bilbao Favori Taraf

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta dikkat çekici bir galibiyet aldı. Cadiz deplasmanına konuk olan Bask ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. La Liga’da yeni sezona iyi bir giriş yapan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, ilk 3 haftada 7 puan topladı. Ligin ilk haftasında Mallorca ile golsüz berabere kalan Bask ekibi, Valencia ve Cadiz karşısında ise kazanmayı başardı. Bu hafta San Mames Barria’da konuk edecekleri Espanyol karşısında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Inigo Martinez’in sakatlığı devam ediyor.

Espanyol 3 Maçtır Kazanamıyor

Espanyol, ligin vasat takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Real Madrid’e 3-1 mağlup oldular. La Liga’da geride kalan 3 haftada galibiyet sevinci yaşayamayan Espanyol, bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildi. Ligin ilk haftasında Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo ile 2-2 berabere kalarak ilk puanını aldılar. 2 hafta önce ise iç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 2-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Athletic Bilbao’ya konuk olacak Espanyol’da Raul De Tomas sakat. Sergio Gomez ve Benjamin Lecomte ise kart cezalısı.

Athletic Bilbao – Espanyol Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Inigo Martinez’in sakatlığı devam ediyor. Espanyol’da Raul De Tomas sakat. Sergio Gomez ve Benjamin Lecomte ise kart cezalısı.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Espanyol, geçen hafta Real Madrid’e 3-1 kaybetti. İlk 3 haftada galibiyet ile tanışamadılar. Athletic Bilbao ise ilk 3 maçta 7 puan topladı. Geçen hafta Cadiz’i 4 golle geçtiler. San Mames Barria’da Espanyol karşısıdna 3 puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, bu sezon La Liga’da ilk galibiyetini aldı. Athletic Bilbao’yu deplasmanda 1-0 mağlup ederek dikkat çektiler.