Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Hertha Berlin Bahis Tahmini 04.09.2022

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 4 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek.

intobet, Augsburg galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.37, Hertha Berlin galibiyetine ise 2.84 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.89, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Augsburg Etkisiz Başladı

Almanya Bundesliga sahnesinde yeni sezonun ilk 4 haftası geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Augsburg yoluna 3 puanla devam ediyor. Geçen sezonu küme düşme tehlikesiyle geçiren ev sahibi, yeni sezonda teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Enrico Maassn’ı getirdi. 6 transferle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Augsburg cephesinde son transfer Fenerbahçe formasıyla tanıdığımız Merghim Berisha oldu. 4 haftalık fikstürde sadece Bayer Leverkusen’i deplasmanda 2-1 mağlup edebilen ev sahibi, Freiburg, Mainz 05 ve Hoffenheim karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Augsburg 4 maç sonunda sadece 3 gol atabilirken, kalesinde ise tam 8 gole engel olamadı. Berisha tranferiyle gol sorununu çözmek isteyen Augsburg, 4 maçlık performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta.

Hertha Berlin Toparlanmayı Başaramadı

Almanya Bundesliga serüvenine Play Out Turu’nda aldığı galibiyetle en az 1 sezon daha devam etmeyi başaran Hertha Berlin, geçen sezon zor günler geçirmiş ve 3 teknik adam değişikliğine rağmen düşme tehlikesinden kurtulamamıştı. Yeni sezonda bir kez daha teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, göreve Sandro Schwarz’ı getirdi. 8 transferle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Hertha Berlin, Bundesliga sahnesinde 4. hafta sona ererken, aldığı 1-0’lık Dortmnd mağlubiyetiyle birlikte zayıf halkalardan birisi haline geldi. 4 maçın tamamında puan kaybeden Hertha Berlin, Hertha Berlin, Union Berlin, Mönchengladbach ve Dortmund karşısında mağlubiyetten kurtulamazken, 2. hafta Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. 1 puanla düşme hattının içerisinde yer alan konuk ekip, en yakın rakiplerinden Augsburg karşısında yeni sezonun ilk galibiyetini hedefliyor.

Augsburg – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Augsburg – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Frederik Winther ve Felix Uduokhai’nin sakatlıkları devam ediyor. Hertha Berlin’de ise önemli bir eksik yok.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Elvis Rexhbecaj, Andre Hahn, Carlos Gruezo, Ermedin Demirovic.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic**, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Chidera Ejuke, Wilfried Kanga.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda zor günler geçiren Augsburg ve Hertha Berlin, bu hafta kazanarak kötü gidişata son vermek istiyor. İki takımda kendisi gibi formsuz rakibi karşısında 3 puanı hedefliyor. Mücadelede tarafların karşılıklı gollerle galibiyet hedefinde olacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Augsburg cephesinde gol sorunu devam ederken, Hertha Berlin yeni sezonun ilk galibiyetini aldı ve kötü gidişata son vermeyi başardı. Hertha Berlin kalesini gole kapattığı mücadelede 2 gol buldu.