Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Sampdoria İddaa Tahmini 04.09.2022

İtalya Serie A Ligi‘nin 5. hafta fikstüründe yer alan, Hellas Verona ile Sampdoria‘nın 3 puan mücadelesi, 4 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da start alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Serie A Ligi’dne galibiyeti bulunmayan iki takımın mücadelesinde Best10, Hellas Verona galibiyetine 2.12, beraberliğe 3.45, Sampdoria galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda.

Hellas Verona Galibiyete Hasret

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona Gabriele Cioffi yönetiminde hazırlanan Hellas Verona, tam 19 transferle kadrosunu yeniledi. Yeni bir kadro be yeni bir teknik adamla sezonu açan ev sahibi, ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetti. İç sahada Napoli ve Atalanta mağlubiyetlerinden kurtulamayan Hellas Verona, deplasmanda ise Bologna ve Empoli ile berabere kaldı. Kalesinde gördüğü 7 gole karşılık, rakip filelere sadece 4 gol göndermeyi başarabildiler. Sezona kötü başlayan ve adaptasyon sorunu çeken ev sahibinde göze çarpan en büyük eksiklik oyuncuların beraber oynama alışkanlığından yoksun olması. Toparlanması için zamana ihtiyacı olan Hellas Verona, kendisi gibi sezona etkisiz başlayan Sampdoria karşısında galibiyet arayacak.

Sampdoria’da Kayıplar Devam Etti

Sampdoria cephesinde puan kayıpları can sıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Lazio’yu konuk eden Marco Giampaolo’nun öğrencileri, 1-0 geriden gelerek 90 dakikayı 1-1’lik beraberlikle tamamlarken, galibiyet hasreti 4 haftaya çıktı. Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk hafta aldığı 2-0’lık Atalanta mağlubiyetinin ardından Juventus ile 0-0 berabere kalarak toparlanma sinyalleri vermesine karşın, konuk olduğu Salernitana deplasmanından 4-0’lık ağır bir yenilgiyle dönmüştü. Lazio karşısında da tekrar sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, yeniden bir hata daha yapmak istemiyor. 4 haftadır galibiyete hasret kalan Sampdoria, kendisi gibi 4 maçta puan kaybeden Hellas Verona karşısına çıkacak.

Hellas Verona – Sampdoria Maç Bilgileri

Hellas Verona – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona cephesinde Roberto Piccoli’nin sakatlığı devam ediyor. Sampdoria takımında sakatlıkları devam eden Nicola Murru ve Manuel De Luca kadroda yer almayacak.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Davide Faraoni, Panagiotis Retsos, Darko Lazovic, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Thomas Henry, Kevin Lasagna, Diego Coppola.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Tommaso Augello, Bartosz Bereszynski, Omar Colley, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Abdelhamid Sabiri, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, henüz galibiyetle tanışmayı başaramayan Hellas Verona ve Sampdoria’nın, karşılıklı gollerle haftayı tamamlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hellas Verona galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.