Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Lille İddaa Tahmini 04.09.2022

Montpellier sahasında Lille‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 6. hafta mücadelesi, 4 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 14:00’te sahne alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Montpellier galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.70, Lille galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Montpellier Gol Yemeden Kazanıyor

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta sonuna aldığı 7-0’lık Brest galibiyetiyle damga vuran Montpellier, hafta içi mesaisinde kazanmaya devam etti ve sahasında ağırladığı Ajaccio’yu 90 dakika sonunda 2-0 mağlup etti. 2’de 2 yapmayı başaran Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, 9 golle 6 puan toplamayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Üst üste alınan PSG ve Auxerre mağlubiyetlerinin ardından yeniden yükselişe geçen ev sahibi, 5 maçtan 9 puan topladı. Ev sahibinde Elye Wahi, Teji Savanier ve Valere Germain 3’lüsü 7 gollük katkılarıyla dikkat çekerken, Montpellier son şampiyon PSG’nin ardından ilk 5 haftanın en iyi hücum performansıyla karşımıza çıktı. Üst üste galibiyetler ev sahibinde moralleri yerine getirirken, Dall’Oglio ve ekibi iç sahada Lille’i mağlup etmek istiyor.

Lille Telafi Peşinde

Fransa Ligue 1 sahnesinde 5. hafta geride kalırken, Lille yoluna 7 puanla devam ediyor. Konuk ekip 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyete imza atarken, üst üste gelen iç saha mağlubiyetleri moralleri bozdu. 7-1’lik PSG hezimetinin ardında Ajaccio deplasmanında kazanarak güven tazeleyen konuk ekip, geçtiğimiz hafta evinde Nice’a 2-1 kaybetti. Bamba’nın ilk yarıda Lille’i öne geçiren golü mağlubiyete engel olmazken, kalesinde 2 golü de penaltında gören Lille önemli savunma zafiyetleri gösterdi. Paulo Fonseca ve öğrencileri bir kez daha iç sahada aldığı mağlubiyeti deplasmanda telafi etmek istiyor. 7-1’lik PSG hezimetinin ardından tahtı sallanan Portekizli teknik adam, Montpellier deplasmanında kazanarak yerini sağlamlaştırmak istiyor. Konuk ekibin bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Lille cephesinde geçen hafta ilk 11’de forma şansı bulan Yusuf Yazıcı, sürpriz bir kararla takımdan ayrıldı.

Montpellier – Lille Maç Bilgileri

Montpellier – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Christopher Jullien, Theo Sainte-Luce, Stephy Mavididi, Teji Savanier ve Wahbi Khazri’nin sakatlıkları devam ediyor. Jonas Omlin ise kart cezalısı. Lille cephesinde ise Timothy Weah ve Remy Cabella’nın sakatlıkları devam ediyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Nicolas Louis Cozza, Maouassa, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Beni Makouana, Jordan Ferri, Joris Chotard, Sepe Elye Wahi.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Bamba, Benjamin Andre, Yusuf Yazıcı, Jonathan David.

İddaa Tahmini

2’de 2 yaparak Ligue 1’de vites yükselten Montpellier ve deplasmanda maç kaybetmeyen Lille, 6. haftada karşı karşıya geliyor. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede, iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille galibiyetlerine devam ediyor. Fonseca’nın öğrencileri PSG hezimetinin ardından 2’de 2 yapmayı başardı ve Montpellier galibiyetiyle bizleri yanıltmadı.