UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Celtic Real Madrid Bahis Tahmini 06.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk maçında Celtic evinde, Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 22.00’destart alacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Celtic Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Celtic kazanır 5.64, beraberlik 4.37, Real Madrid kazanır ise 1.60 olarak açıklanmış. 

Celtic Doludizgin

Celtic, geçen sezon İskoçya Premiership’i şampiyon olarak tamamlamıştı. Doğrudan Şampiyonlar Ligi bileti almayı başardılar. F Grubunda Leipzig, Real Madrid ve Shakhtar Donetsk ile eşleştiler. Grubun ilk maçında en güçlü takım olarak gösterilen Real Madrid ile karşılaşacaklar. Bu sezon İskoçya Premiership’de dikkat çeken Celtic, 6’da 6 ile yoluna lider olarak devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Old Firm derbisinde Rangers’ı konuk eden Ange Postecoglou’nun öğrencileri, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Maç öncesinde Celtic’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Madrid’den Üst Üste Galibiyetler

Real Madrid, bildiğimiz gibi Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladı. Son şampiyon Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde F Grubunda yer alacak. Celtic, Shakthtar Donetsk ve Leipzig ile mücadele edecek olan Carlo Ancelotti’nin ekibi, grubun ilk maçında Celtic deplasmanına konuk olacak. La Liga’da ise sezona harika bir giriş yapan Real Madrid, ilk 4 haftada 12 puan topladı ve lider konumda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Real Betis karşısında 2-1 kazanan Real Madrid’de moraller yerinde. Bu hafta grubun ilk maçında konuk olacakları Celtic karşısında rahat bir galibiyet almaların bekleniyor.

Celtic – Real Madrid Maç Bilgileri

Celtic – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Celtic Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Celtic'in ilk 11’i Belli mi?

Celtic’in muhtemel kadrosu: Joe Hart, Carl Starfelt, Caeron Carter Vickers, Greg Taylor, Matthew O’Riley, Reo Hatate, Callum McGregor, Josip Juranovic, Kyogo Furuhashi, Jota, Liel Abada

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, La Liga’da sezona müthiş başladı. İlk 4 haftada 12 puan topladılar ve lider konumdalar. Celtic’de İskoçya Ligi’nde henüz fire vermedive 6’da 6 yaptılar. Ancak Şampiyonlar Ligi zor bir arena ve Real Madrid’e güçleri yetmez. Carlo Ancelotti’nin ekibi, Celtic Park’dan rahat bir galibiyet ile döner.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, rahat kazandı. Celtic deplasmanında 3 puanı 3 golle aldılar. Karim Benzema, maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıktı.