TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Gaziantep FK İddaa Tahmini 05.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de ilk 4 haftada mağlubiyet yaşamayan Gaziantep FK deplasmanda, Galatasaray’ın konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Galatasaray Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.61, beraberlik 4.32, Gaziantep FK kazanır ise 5.96 olarak açıklanmış.

Galatasaray Taraftarı Önünde Galibiyet Peşinde

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de tek mağlubiyetini Giresunspor karşısında almıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanında golsüz berabere kalan Okan Buruk’un ekibi puanını 7’ye çıkarttı. Bu sezon 2 galibiyetini de deplasman maçlarında alan Galatasaray, Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarını 1-0’lık skorlar ile kazanmıştı. Hücum anlamında da beklenen seviyenin çok uzağında kalan Galatasaray, ligde oynadığı 4 karşılaşmada sadece 2 gol atabildi. Bu hafta Gaziantep FK’yı konuk edecek olan Galatasaray’da Fredrik Midtsjö’nün sakatlığı devam ediyor.

Gaziantep FK Hücumda Üretken

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Antalyaspor karşısında net bir galibiyet aldı. Rakibini 5-2 mağlup eden Erol Bulut’un ekibi, haftayı 3 puan ile kapattı. Süper Lig’de ilk 4 haftada 10 puan toplayan Gaziantep FK, zirve takibini devam ettiriyor. Bu sezon tek puan kaybını Sivasspor deplasmanında alan Gaziantep FK, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Ligin hücumda etkili takımlarından biri olan Gaziantep FK’nın bu sezon Süper Lig’de oynadığı 4 maçta da gol bulmayı başardığını belirtelim.

Galatasaray – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Galatasaray – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Fredrik Midtsjö’nün sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Haris Seferovic

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Recep Niyaz, Furkan Özçal, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Gollü bir maç beklentim var. Bu sezon Gaziantep FK, Süper Lig’de oynadığı 4 maçta da gol bulmayı başardı. Galatasaray ise istediği hücum aksiyonlarını golle sonuçlandıramıyor ama bir yer de kırılma yaşanacaktır. Nef Stadı’nda en az 3 gol beklentim var. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, hak ettiği bir galibiyet aldı. 10 kişi kalmalarına rağmen iyi bir mücadele sergilediler ve Gaziantep FK’yı iç sahada 2-1 ile geçtiler.